АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

БОРИСОВ: ГЕРБ ЩЕ ИЗЛЪЧАТ НОВ ВЪНШЕН МИНИСТЪР, АКО НЕ ИСКАТ ГАБРИЕЛ ДА ЗАЕМА ДВАТА ПОСТА

Бойко Борисов
08.02.2024 / 10:41

Това, което се разбрахме преди 9 месеца на ротацията, е да се разменят Денков и Габриел - Мария да стане премиер и Денков - образователен министър. Ние имаме само едно министерство - на външните работи.

Ако не искат Габриел да бъде и премиер и външен министър, ние ще излъчим нов външен министър, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в парламента.

"Вчера с Кирил Петков проведохме уютен разговор в моя кабинет. Не съм разговарял с Лена Бориславова", коментира Борисов.

Той посочи, че "Данчо (Йордан) Цонев и Асен Василев са неразделни" и поясни, че веднъж ПП-ДБ искат да ползват целия комфорт на подкрепата на ДПС, а друг път не.

"Днес казах на Пеевски - повече не искам никой заедно да идва при мен. Срещите при мен ще бъдат като ги потвърдя и когато искам", обяви той.

“ПП имат цялата власт с 30 депутати, те лека по-лека изпадат. Дайте малко да се успокоят всички. Най-лесно е да идем на избори, но не е правилно", призова Бойко Борисов и продължи: "След като са нечистоплътни в разказа си и се възползват максимум от ДПС, а казват, че аз съм ги довел и такова лично приятелство имат, ако съм говорил 5 минути с Пеевски, те са говорили 50”, каза още Борисов.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев