АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

КОСТАДИНОВ: В МОМЕНТА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е НА ТРЕТО МЯСТО ПО ПОДАДЕНИ ЗАЯВЛЕНИЯ ОТ НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ

Костадин Костадинов
03.01.2024 / 13:17

С приетите от правителството ни условия за влизане в Шенген за броени месеци ще станем първата държава в ЕС, което ще ни превърне в най-големия бежански лагер в света, заяви лидерът на "Възраждане"

В момента България вече е на трето място по подадени заявления от нелегални емигранти за убежище. С приетите от правителството ни условия за влизане в Шенген за броени месеци ще станем първата държава в ЕС, което ще ни превърне в най-големия бежански лагер в света. Това заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в пост в социалната мрежа във фейсбук, цитиран от пресцентъра на партията.

По думите му предвид малкото и постоянно намаляващо население на страната, това "ще доведе и до бърза и необратима подмяна на населението на България".

"С влизането ни в Шенген до десет години българската държава нито ще е българска, нито ще е държава", коментира още Костадинов.

Той посочва, че на 9 юни има избори за европейски парламент. "Спечелим ли тези избори, заедно с нашите съюзници в другите европейски държави ще премахнем тази политика, ще екстрадираме нелегалните емигранти и ще прекратим влизането на каквито и да е хора престъпно през границата ни. Изборът е в ръцете на българския народ.", написа още Костадин Костадинов, председател на "Възраждане".

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев