АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

БАЛАБАНОВ, ИТН: НЯМА ДА ДОПУСНЕМ НИТО ДЕБАТИ, НИТО ГЛАСУВАНЕ В ЗАЛА НА ПРОМЕНИТЕ В КОНСТИТУЦИЯТА

 Станислав Балабанов
18.12.2023 / 10:51

"Равно отдалечени от политическите партии експерти по конституционно право сринаха от критики идеите за промени в Конституцията, защото тези идеи сливат изпълнителна със законодателна власт", казва депутатът от ИТН

"ИТН ще протестира срещу абсурдните промени в българската Конституция. Основният закон е погазен и се използва за личен интерес от управляващата сглобка. Няма да допуснем провеждането на заседанието в пленарна зала. Ние сме 11 народни представители, ще излезем на трибуната на Народното събрание и ще блокираме работата на парламента, за да не допускаме нито дебати, нито гласуване в зала на промените в Конституцията". Това каза депутатът от ПГ на "Има такъв народ" Станислав Балабанов в "Денят започва" по БНТ.

"ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ нарушават закона по всяко време, когато им е удобно. Равно отдалечени от политическите партии експерти по конституционно право сринаха от критики идеите за промени в Конституцията, защото тези идеи сливат изпълнителна със законодателна власт", смята депутатът от ИТН.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев