АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ДЕПУТАТИТЕ ГЛЕДАТ НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ ПРОМЕНИТЕ В СЕМЕЙНИЯ КОДЕКС

Народно събрание
13.12.2023 / 08:54

Депутатите ще гледат на второ четене Законопроекта за изменение и допълнение на Семейния кодекс, внесен от Десислава Атанасова и група народни представители от ГЕРБ.

Депутатите ще гледат и на първо четене Законопроектите за изменение и допълнение на Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина, внесени от ГЕРБ-СДС и “Възраждане”

На второ гласуване ще бъде подложен и Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за тютюна, тютюневите и свързаните с тях изделия, внесен от МС.

Законодателната власт ще гледа и още четири законопроекти внесени от МС. Това са: Законопроект за ратифициране на Гаранционното споразумение между Европейската комисия и Република България,

Законопроект за ратифициране на Споразумението за финансов принос между Република България и Европейската комисия, Проект на решение за приемане на Изменение № 1 на Актуализиран проект за инвестиционен разход „Придобиване на многофункционален модулен патрулен кораб за ВМС“, както и Второ гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за морските пространства, вътрешните водни пътища и пристанищата на Република България.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев