АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

БЛАГОУСТРОЯВАНЕТО И ОЗЕЛЕНЯВАНЕТО - ПРИОРИТЕТИ НА СТЕФАН РАДЕВ ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ 4 ГОДИНИ

Стефан Радев
08.11.2023 / 15:00

„Основните ни приоритети през следващите четири години на първо място ще бъдат благоустрояването, подобряването на инфраструктурата и озеленяването на града и селата. Ще се работи и за икономическото стимулиране на общината, както и инвестиции в здравната инфраструктура в града и селата. Ще динамизираме процесите в работата си, за да се случват по-бързо и качествено поставените задачи и цели“, заяви Стефан Радев.

По думите му много от предложенията на жителите на Сливен и общината ще влязат в управленската му програма. „Радвам се, че по време на кампанията успяхме да стигнем до много хора. Слушахме какво ни казват хората, чувахме и тези, които не излязоха да гласуват. Проведохме много срещи, в които възникнаха много идеи. Много наши съграждани ни писаха своите предложения и допълваха предизборната ни програма. Затова заедно с хората ще работим, за да удовлетворим исканията и очакванията към нас“, каза още Стефан Радев.

Той оцени резултатите от тези местни избори като много добри. „Надявам се с всички опоненти, които имахме в кампанията да работим в полза на Сливен и общината. Всички имат добри идеи и вярвам, че ще се обединим, за да вървим напред“, допълни Радев.

„Нашето предложение за председател на Общинския съвет ще бъде Димитър Митев. Той е доказано добър председател. Ръководи балансирано и компетентно Общинския съвет, затова очаквам да получи широка подкрепа“, каза още Стефан Радев.

От своя страна Димитър Митев благодари за доверието и заяви, че в Общинския съвет ще се търси баланс, за да се подкрепят най-добрите решения.

 

.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев