АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

МЕДВЕДЕВ: СВЕТЪТ, КОМАНДВАН ОТ САЩ, ВЪРВИ КЪМ ПРОПАСТ, ОБИКНОВЕНИТЕ СНАРЯДИ ЩЕ СТАНЯТ ЯДРЕНИ...

Дмитрий Медведев
20.10.2023 / 14:01

Светът, командван от САЩ, продължава да се плъзга в най-дълбоката пропаст. Вземат се решения, които ясно показват не само необратимото психическо разстройство на тези, които решават, но и загубата на остатъците от съвестта им. Решенията са и значими, и дребни, но явно крещят за болестта на цялото общество.

1. Байдън нарече парите, които трябва да бъдат похарчени за смъртта на други хора далеч от Съединените щати, "умна инвестиция". Говорим за придобиване на допълнителни оръжия за десетки милиарди за Украйна и Израел.

2. Киевският режим реши да забрани Украинската православна църква, откъсвайки православните от люлката на църквата-майка.

3. Френският вътрешен министър не се колебае да осъди известен футболист за публикациите му в подкрепа на Палестина.

Новините са различни, но показват ускорено гниене на самата тъкан на западното общество.

Инвестирането в смъртта на ненужни хора е умно и добро, твърдят те. Тук просто оставаш без думи. Това е отвъд доброто и злото. И това не е просто слабоумието на един стар глупак, а цялата философия на техния държавен живот през вековете.

Забраната на изначалната църква в Малорусия е мръсна политика, силно примесена с кокаин и сатанизъм. В крайна сметка Зеленски не е просто дегенерат без семейство или племе. Не просто зомби и покорен роб, който е забравил както своята, така и чуждата история. Той е клоун-Франкенщайн, тресящ се от жажда за власт, създаден за забавление на стопаните си и готов да им даде не само тялото си за плътски удоволствия, но и с лекота да унищожи християнството в родината си.

И трето. Излизането отвъд лъжите на господстващия идеологически ред вече е пряко наказуемо на Запад. Можете да изразите съболезнования на израелците, но не и на палестинците. Не бива да ги съжалявате. Там всички са терористи и ги оставят да умират с хиляди. Деца, жени, старци са просто консумативи.

Резултатът от подобни твърдения е очевиден.

Интифадата ще продължи вечно.

Църквата ще се възроди, но чрез кръвта и страданията на гражданската война.

И количеството доставено оръжие рано или късно ще се превърне в качество. Осколочно-фугасните, кумулативните, запалителните и обемно детониращите заряди ще се превърнат в ядрени...

Превод и редакция: Епицентър.БГ

https://epicenter.bg/article/Medvedev--Svetat--voden-ot-SASht--varvi-kam-propast--obiknovenite-snaryadi-shte-stanyat-yadreni-/330001/7/97

 

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев