АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ИСТИНАТА И ДОБРОТО СА САМО ЕДНИ

Елена Гунчева-Гривова
18.10.2023 / 15:51

Големият проблем на политиката е, че гледа интереси, а не истината и доброто. Мога да обобщя с американския израз "Кучи син, ама наш кучи син!". Подобен начин на мислене извращава, покварява и принизява политиката до гнусни и меркантилни корпоративни интереси, поднасяни ни като демократично взети решения. Какво наблюдаваме по света днес:

- ЕС начело с гинеколожката, обвинена дори от евродепутати, че злоупотребява с власт и се държи като кралица, налага санкции на Русия и си е сложил плътна превръзка на очите за престъпленията на киевския режим, както и това, че от две години хрантутим Зеленски и родата му до девето коляно, а Европа се напълни с нагли, изискващи и арогантни "бежанци". И всичкото това, за да се угоди на САЩ, които взеха ЕС на къса каишка.

- ЕС и САЩ подкрепят ционистката политика на Израел въпреки многобройните доказателства за военни престъпления и извергщина от негова страна. Още от създаването на Израел досега, последният води завоевателска политика на геноцид спрямо местното палестинско население. Големите "демократи" и "хуманисти" сред така наречения цивилизован свят, с широко затворени очи не виждаха убитите палестински деца и жени, политиката на сегрегация, расизъм и незачитане на основни човешки права от страна на Израел спрямо всички останали.

- САЩ умишлено внесе хаос в арабския свят, разделяше и владееше, заради интересите си нападна суверенни държави, чиито лидери се отклоняваха от начертания от американците път.

- Меркел угоди на подлото желание на САЩ да напълни Европа с бежанци от Африка и Азия, което в момента застрашава сигурността на всички европейци, защото техните държави като пуделчета подкрепят политиката на САЩ и Израел.

- Европейските и американски политици отказват да видят убитите палестински деца и се опитват да изкривят реалността, въпреки, че за всеки нормален човек е ясно, че Израел минаха една граница, след която нищо човешко не остава и няма връщане назад.

- В България отдавна хора като Соломон Паси, Филип Димитров, Стефан Софиянски, Даниел Лорер и други, определят накъде да върви народа ни- не в интерес на България, естествено. Върхът на наглостта беше изсипването на българските управляващи на молитва в синагогата, с което не само подкрепиха политиката на Израел спрямо палестинския народ и убийствата на жени и деца, но и показаха, кой управлява България. В същото време се мълчи кои стоят зад фирмите, купуващи земеделска земя в България. Впрочем, да сте видели Соломон Паси и Даниел Лорер да се молят в православен храм за мир?

- Няма добри убийства, а убийствата на деца и ракетите срещу болници означават само едно - насреща си имаме зверове. Побеснели зверове, на които нищо човешко не е останало.

Аз мразя политиката. Политиката я правят тези, за които парите стоят над човека. Интересите - над народа, личните власт и пари - над държавата. В момента България е предадена и продадена от управляващия си елит, който отдавна се назначава не от българския народ, а от американските господари, подпомагани от знаете кого. Защото те печатат парите в света. И парите въртят този свят. Едни хартийки.....срещу кръвта на хората. Мамон властва над част от света и иска жертвоприношения.

И въпросът ми е дали ще изберем да останем човеци. Политиката е ясна. Но дали ние ще застанем на страната на човещината и на Бог?

Елена Гунчева-Гривова

https://svobodnoslovo.eu/komentar/istinata-i-dobroto-sa-samo-edni/118827

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев