АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

МИНЧО АФУЗОВ: СЛИВЕН Е НА ГРАЖДАНИТЕ, НЕ НА ПАРТИИТЕ

срещата
12.10.2023 / 17:29

Независимият кандидат Минчо Афузов се срещна с граждани от партийната организация на БСП “Добри Чинтулов”, град Сливен.

Афузов продължава своите срещи със съмишленици и съратници от целия политически сектор, в духа на конструктивен диалог.

„Сливен и населените места от общината са на гражданите, а не на партиите! Затова се срещнах с моите другари от организацията „Добри Чинтулов“. С тях никое национално ръководство или конференция не може да ни раздели. Ние се познаваме и уважаваме, не се боим от работа и сме уморени от празни слова. Затова продължаваме да се срещаме и да обменяме идеи”, заяви Минчо Афузов.

Домакин на срещата беше Красимира Иванова, председател на партийната организация „Добри Чинтулов“. Тя представи независимия кандидат за кмет Минчо Афузов като свой син, като човек, който е образован и мъдър, готов да застане начело на община Сливен.

„Тази среща е нестандартна и различна, защото днес ще изпием кафето си с Минчо Афузов, ще поговорим приятелски и ще обменим идеи”, добави тя.

Съмишлениците обсъдиха много от темите, залегнали в програмата на Афузов като образование, местен бизнес, подобряване на жизнената среда, работа с малцинствените групи, работа за малките населени места, здравеопазване.

„Програмата ми е отворена за обратна връзка и допълване от страна на хората. Очаквам вашите идеи, защото знам, че имаме какво да научим един от друг“, каза още Афузов.

Независимият кандидат за кмет на община Сливен Минчо Афузов е с номер 70 в бюлетината.

Още снимки от новината

срещата
срещата

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев