АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

С ПРЕПЪЛНЕНА ЗАЛА МИНЧО АФУЗОВ ОТКРИ ОФИЦИАЛНО ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ

официалното откриване на предизборната кампания
06.10.2023 / 12:19

С класическа музика и над 300 симпатизанти Минчо Афузов, независим кандидат за кмет на Сливен, издигнат от Инициативен комитет, сложи начало на предизборната си кампания. Това се случи на 5 октомври 2023 г. в хотел “Национал” в Сливен. В събитието участваха и кандидатите за кметове на населени места, и кандидатите за общински съветници, които стоят зад Афузов.

За да заявят подкрепата си за независимия кандидат, на откриването на кампанията дойдоха местни общественици, представители на бизнеса и граждани.

“През последните години в града ни цари безпорядък във всички основни направления - администрацията е труднодостъпна, инфраструктурата е катастрофална, редът и сигурността са винаги под въпрос, липсва и пълна публична отчетност на финансите. Къде е прогресът, къде е прозрачността, къде са желанията на хората!? Аз не искам да виждам Сливен такъв!

Имам опита, стремежа и знам как да променя града ни. Вече предприех първи стъпки към промяната на Сливен, която да реализираме заедно. Аз и екипът ми разработихме Програма за развитие на Сливен, която е достъпна на https://mincho.afuzov.com/ за всеки. Очаквам вашите предложения за това какво трябва да се промени в града и в общината ни. Нека спасим Сливен заедно!”, призова присъстващите Афузов.

Той очерта и основните приоритети в бъдещата му работа за града, а именно - образование, засилване на позициите на Сливен при стратегическото планиране в Югоизточен район, информиране и подкрепа на бизнеса и земеделските производители при проектното финансиране и субсидиране, връщане на младите хора в града чрез подобряване на бизнес климата и създаване на екипност в работата на сливенските институции.

Припомняме, че кандидатурата на Минчо Афузов за кмет на Сливен беше издигната от Инициативен комитет на 22 юни 2023 г, част от който са проф. Иван Гранитски и сливенските общественици Дора Куршумова, Радка Кусева, арх. Станимир Стамов и юристът Георги Тенев.

“Благодаря на всички млади, стари, леви, десни, независими, мотивирани и загрижени за бъдещето на града ни сливналии за подкрепата, която ми засвидетелстват. Ангажирам се да работя, така че Сливен да оглави челните позиции по заплащане, по развитие на бизнес средата, по образование и здравеопазване. Съгражданите ми заслужават да живеят достойно и спокойно в Сливен!”, заяви Минчо Афузов.

„Минчо Афузов е една удивително талантлива и разностранна личност и аз смятам, че той би бил прекрасен кмет не само на град, като Сливен, но и на всеки голям български град. Човек, доказал с дългите години професионален опит, че е добър стопанин на голям бизнес, на производство, с изключително високо чувство за отговорност. Той е личност със силен характер, непреклонен, преследващ благородни цели, човек на духа, човек, който познава добре проблемите на Сливен. Не случайно в продължение на една година беше областен управител на Сливен и ние видяхме колко голяма е неговата активност в полза на областта! Минчо Афузов е човек, който би могъл да обединява, а не да разделя хората, затова той би бил най-добрият стопанин на града, би бил истински водач и държавник!“, коментира известният журналист, публицист и обществен деец, професор Иван Гранитски.

Независимият кандидат за кмет на община Сливен Минчо Афузов е под номер 70 в бюлетината.

Видео от откриването може да гледате тук:

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев