АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ДЕНКОВ СЕ ДЪРЖИ КАТО ГУБЕРНАТОР НА УКРАИНСКА ПРОВИНЦИЯ, В КАКВАТО СГЛОБКАТА ПРЕВЪРЩА БЪЛГАРИЯ!

Денков
18.09.2023 / 11:50

Денков се държи като губернатор на украинска провинция, в каквато сглобката превърща България! От Украйна щели да ни кажат какво и колко ще изнесат през страната ни. В момента Родината ни е буферна зона, през която ще премине продукцията на Монсанто отгледана в Украйна, а българското правителство просто администрира процеса и стриктно изпълнява указанията. С две думи, България е треторазрядна колония!

Снощи, преди да отиде да си легне, Денков даде пресконференция. Появи се, слизайки от мрачното полуосветено стълбище в Министерски съвет и застана на трибунката съвсем сам. Нямаше никой от шумният му антураж, нито някой от тези, които го назначиха - сам като куче! Пребледнял и видимо уплашен обясни, че няма намерение да се извинява на българските земеделци, които нарече терористи, не отрече, че е разпоредил на МВР да оказва натиск над участниците в протеста и най-цинично и арогантно се опита да направи внушения, които целят да се настрои градското население срещу тези, които на практика го хранят с труда си! Селото срещу града! Отново и отново повтори един гнусен и долнопробен пропаганден наратив, според който протестирали тези, които получили "лъвския пай" от субсидиите и постоянно натъртваше на това, че става дума само за зърнопроизводители. Истината е, че днес на протест излиза целият сектор земеделие - всичко каквото остана от българското селско стопанство! Пчелари, овощари, животновъди, тютюнопроизводители, зеленчукопроизводители и всякакви други "терористи", а не само "зърнари", както се натрапва от правителствената пропаганда.

В пресконференцията си, Денков се обърна към индоктринираните и фанатизирани свои основни поддръжници, които пребивават предимно в централната част на София, както и към нишовата група на заинтересованите от това жалко подобие на управление, а не към българския народ. Видимо идеята е, утре когато земеделците дойдат в София, на жълтите павета срещу тях да бъде изкарана соросоидната креслива тълпа, която да издигне русофобски лозунги и да обяви нашите сънародници за агенти на Москва, милионери и хомофоби, които пречат на "нормалните хора" да живеят спокойно и щасливо, управлявани от добрият академик Денков и жалките типове, които го издигнаха под зоркия поглед на посолството и впоследствие го назначиха за премиер.

Не намирам по-смислено послание към лицето Денков от превода на написаното от невидимата ръка на стената, който старозаветния пророк Даниил прочита на самозабравилият се Валтасар, осквернител на Свещените златни съдове от Соломоновия Храм, а именно: "ПРЕТЕГЛЕН СИ НА ВЕЗНИТЕ И СИ ПРЕЦЕНЕН КАТО НЕДОСТАТЪЧЕН, БОГ Е ПРЕБРОИЛ ДНИТЕ НА ЦАРСТВОТО ТИ И ГИ Е СВЪРШИЛ"

Страхил Ангелов

https://svobodnoslovo.eu/politika/denkov-se-darzhi-kato-gubernator-na-ukrainska-provinciya-v-kakvato-sglobkata-prevarshta-balgariya/116729

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев