АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛИ: УКРАИНСКОТО ЗЪРНО ВСЪЩНОСТ Е АМЕРИКАНСКО, НА ФИРМИТЕ “МОНСАНТО” И “ДЮПОНТ”

Зърно
15.09.2023 / 08:58

България обслужва американските интереси. Украинското зърно всъщност е американско, на фирмите “Монсанто” и “Дюпонт”. Защо Полша не кляка? Защото нямат Кирил Петков и Асен Василев.

Напрежение заради украинското зърно, депутатите решиха - вдига се забраната за внос на суровината у нас. А зърнопроизводители от цялата страна се събраха на спешна среща в Арбанаси.

Те се събраха, за да решат какви ще бъдат протестните действия заради невземането на мерки от страна на държавата. Бурно недоволство настана в момента, в който депутатите приеха отпадането на забраната за внос.

"Ситуацията, в която се намира целият земеделски сектор, е плачевна. Ще използвам днешната среща, за да призова и потребителите да ни бъдат полезни, защото не може да тровим нацията си. Не може това, което произвеждаме като меса, мляко, да го конкурираме с тези нискокачествени продукти на пазара", заяви председателят на "Обединени Той е категоричен, че производителите са унищожени, а потребителят е смачкан: "Това трябва да бъде прекратено."

Според друг представител България обслужва чужди интереси. "Украинското зърно всъщност е американско, на фирмите “Монсанто” и “Дюпонт”. Защо Полша не кляка? Защото нямат Кирил Петков и Асен Василев."

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев