АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ТРЕТИ ПОРЕДЕН ДЕН ПРОТЕСТ В "ШЕЙНОВО" СРЕЩУ ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ДИРЕКТОРА Д-Р РУМЕН ВЕЛЕВ

Трети пореден ден протест в "Шейново" срещу отстраняването на директора д-р Румен Велев
13.09.2023 / 09:15

За трети пореден ден екипът на АГ болница "Шейново" ще протестира заради отстраняването от длъжност на директора д-р Румен Велев. Той бе единствен кандидат на поста и на конкурса, на който се яви, оценката му е достатъчна, за да продължи да изпълнява длъжността. Столичният общински съвет обаче гласува д-р Таня Андреева да поеме длъжността до нов конкурс.

След като областният управител на София върна решението за прегласуване, на сесията в четвъртък градският парламент трябва да вземе решение дали ще отстрани д-р Велев от директорския пост.

"Има отново безпринципност и нашия въпрос към голямата столична община е принципалът има ли принципи?... Работя от 96 година в тази болница. За това време се смениха петима директори, като считам, че доктор Велев е най-прогресивният, най-перспективният и най-добре управляващият директор на тази болница и тази безпринципност от Столична община е просто свинщина…Подкрепяме доктор Велев морално и искаме той да бъде възстановен на поста", заявиха протестиращи медици пред БНР.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев