АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

СТРАННО БРЪЩОЛЕВЕНЕ НА БАЙДЪН РАЗТРЕВОЖИ ЕКИПА МУ, ИЗКЛЮЧИХА МУ МИКРОФОНА

Джо Байдън
12.09.2023 / 15:30

"Говорим за стабилност, говорим за Третия свят... прощавайте... Южното полукълбо има достъп до промяна". С такива думи говореше държавният глава на САЩ на озадачените журналисти

"Ще ви кажа нещо... не знам за вас... обаче аз отивам да си лягам." Това е едно от странните изречения на президента на САЩ Джо Байдън по време на реч при посещението си в Ханой (Виетнам). Дотогава американския държавен глава говореше необичайно несвързано и вмъкваше фрази, които нямаха смисъл, предава Новини.бг.

В крайна смета екипът му реши да вземе мерки и изключи микрофона му.

Байдън участва в брифинг във виетнамската столица, на който отговаряше на въпроси на местните медии.

"Говорим за стабилност, говорим за Третия свят... прощавайте... Южното полукълбо има достъп до промяна", говореше президентът на озадачените журналисти.

В този момент се намеси говорителката на Белия дом Карин-Жан Пиер, която заяви, че пресконференцията е приключила. Вместо това обаче, Джо Байдън продължи невъзмутимо да си говори, без да съзнава, че микрофонът му вече е изключен.

Въпреки че се опита да продължи да отговаря на въпроси, фоновата музика се усили, „принуждавайки“ Байдън да прибере папката си и най-сетне да напусне пресконференцията за облекчение на екипа му.

https://epicenter.bg/article/Stranno-brashtolevene-na-Baydan-raztrevozhi-ekipa-mu--izklyuchiha-mu-mikrofona/326144/7/96

 

 
 

Copyright © 2008-2023 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев