АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

БОЯН ЧУКОВ: БОЖАНКАТА ОТНОВО СЕ ПРОЯВИ КАТО ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ФАР В ТЪМНАТА И МРАЧНА БЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА

Боян Чуков
31.08.2023 / 14:27

Божанката, любимец и откритие на Радан Кънев за българската политика отново се прояви като интелектуален фар в тъмната и мрачна българска вътрешна политика.

Божанката иска да "резне" конституционните правомощия на Радев и да забие гол във вратата на "тиранина" Путин на наш терен.

"Явор Божанков беше мой студент, посипвам си публично главата с пепел, че го пуснах!", заяви проф. Пламен Киров.

Засега само Корнелия се спотайва и не коментира блестящите интелектуални финтифлюшки на нейния бив фаворит и бивш пивот в лявото политическо пространство, който е и обожател на украинските азовци. След като Нинова вкара Божанката в парламента... тя се отзова мощно на най-съкровените стремежи и мечти на левия електорат да си има много свой човек сред депутатския корпус.

Сега на Божанката се радват Кирчо, Кокорчо и съзвездието пепейци. Политическата действителност в България показа, че Божанката е еднакво удобен за целия политически спектър в милата ни Родина. Универсален.

Сърдечни поздрави на целокупния български електорат, който гласува редовно за политическия гений Божанката! Това гарантира блестящо бъдеще на България!

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев