АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ЛИБЕРАЛНАТА ПСИХОПАТИЯ УНИЩОЖИ ФРАНЦИЯ!

Франция 2023г
04.07.2023 / 09:23

От едната страна на барикадите са французите, които с упорита работа и труд издържат финансово емигрантите, законни и незаконни, които към този ден и час унищожават дивашки и ентусиазирано всичко по пътя си, включително и историческо наследство!

Либералната ПСИХОПАТОЛОГИЯ унищожи Франция!

Но тя ще унищожи и цяла Западна Европа!

За тези, които още не знаят, поради простата причина, че провинциалните ни, чобански родни медии мълчат, като "сливи", да не употребявам друг епитет, ще кажа, че Франция вече се намира в състояние на Гражданска война!

От едната страна на барикадите са французите, които с упорита работа и труд издържат финансово емигрантите, законни и незаконни, които към този ден и час унищожават дивашки и ентусиазирано всичко по пътя си, включително и историческо наследство!

Положението е катастрофално и такава ситуация НИКОГА досега не е имало, казвам го като франкофон, който познава и следи процесите в тази "държава"!

Някакви озъбени уроди палят училища, детски градини, обществени сгради, болници, библиотеки - в Марсилия запалиха най-голямата библиотека на стотици години, в която изгоряха 9 милиона книги, полицейски управления, трамваи, автобуси, автомобили!

Ежедневно биват пребивани стотици граждани, християни, жени, деца - французи!

Дивашките примати мародерстват, унищожават частна собственост и пребиват собствениците на магазини, защитаващи стоковите си наличности с бейзболни бухалки!

Цели автомобили се изхвърлят директно на улиците от високоетажни паркинги!

На всичкото отгоре, тези обезумели изроди се и въоръжиха с автоматично огнестрелно оръжие, и от вчера се чуват стрелби по улиците на големите градове! Все още не е ясно, но се говори, че оръжията са били откраднати от военни складове и полицейски управления!

По улиците на френските градове се разхождат зебри и ЛЪВОВЕ, защото диваците са ги пуснали тенденциозно от зоологическите градини!

Ето това очаква и Германия и Белгия и всичките ни западни "съюзници", чиито ръководители са просто едни ПСИХОПАТИ!

Само си представям ако тези събития се бяха случили в някой руски град......какво красноречие щеше да настане в "демократичните" медии!

Не, ние като уж част от западното цивилизовано общество не живеем в демокрация, ние живеем в една либерална кочина, която се управлява от луди и извратени хора!

И нашето общество, българското общество трябва да бъдем много внимателни, непрекъснато будни и бдящи, за да не могат точно родните ни купени либерални помияри да ни изненадат, както се случи във Франция!

Лъчезар Бонев

Фейсбук

 

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев