АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

СТЕФАН РАДЕВ: ОБЩИНА СЛИВЕН ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ОСИГУРЯВА ПО-ДОБРИ УСЛОВИЯ И КОМФОРТ ЗА ПЕНСИОНЕРСКИТЕ КЛУБОВЕ

Koncert
22.06.2023 / 12:56

Концерт-надпяване „Пей сърце“ събра днес пенсионерски клубове от община Сливен. Празничното събитие е по повод предстоящия Еньовден и се провежда на Късноантична и средновековна крепост „Туида“.

Началото даде кметът Стефан Радев, който бе сред гостите на проявата. Той поздрави всички за активността и желанието, с които поддържат творческата си дейност. Радев изрази убеденост, че днешният певчески конкурс ще се превърне в истински празник за ентусиастите.

„Бъдете здрави, все така дейни с изявите си. Поддържайте жив този дух, който носите, и който ние да съхраним и да предаваме на младите поколения! Уверявам ви, че ще продължим да полагаме усилия и да създаваме добри условия за пенсионерските клубове в цялата община, както досега. Когато вдъхновението и енергията, които ви изпълват, срещат по-добри материални условия и комфорт, съм сигурен, че празниците ви ще бъдат още по-незабравими“, заяви сливенският градоначалник от откритата сцена на античната крепост. Сред гостите бе и зам.кметът по хуманитарните дейности Пепа Чиликова.

В конкурсната програма участват представители от 17 пенсионерски клубове от общината и един гостуващ от Сунгурларе. Те ще се представят с групови и индивидуални изпълнения. Концертът продължава.

Организатор е Сдружение „Общност на пенсионерите“, с подкрепата на Община Сливен.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев