АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

КОСТАДИН КОСТАДИНОВ: ВЧЕРА БЪЛГАРИЯ БЕШЕ СЛОЖЕНА НА КОЛЕНЕ И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОРУГАНА

Костадин Костадинов
07.06.2023 / 13:53

Вчера България беше сложена на колене и за пореден път поругана, държавата ни вчера беше изнасилена, осквернена и омерзена от американските агенти в нашата страна. Това каза по време на брифинг в кулоарите на Народното събрание лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

„В момента нямаме правителство, а само марионетен режим. Ние нямаме правителство, няма да го признаем, това не е българското правителство. Никога няма да се обърнем към тях с министър-председател или с министър, към който и да е в този срамен, американски кабинет, това са марионетки и хора, които трябва да лежат в затворите за държавна измяна и повярвайте ми - ще лежат. Един ден "Възраждане" ще управлява. Те направиха това правителство от страх от "Възраждане" и от американския посланик, разбира се", добави още Костадинов.

Костадин Костадинов призова лидерите на ГЕРБ и ПП - Бойко Борисов и Кирил Петков да се откажат от имунитетите си на депутати, както иска прокуратурата. Това вече са направили и двамата депутати от "Възраждане" - Веселин Вешев и Ангел Георгиев.

Източник: "Труд"

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев