АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

„ВЪЗРАЖДАНЕ” ВНЕСЕ ПОДПИСИТЕ ЗА РЕФЕРЕНДУМ СРЕЩУ ПРИЕМАНЕ НА ЕВРОТО

„Възраждане” внесе подписите за референдум срещу приемане на еврото
07.04.2023 / 16:02

Подписите, които внасяме, са 590 000 на общо 37 000 страници. Това, което ще постигнем е, че наесен ще има референдум заедно с местните избори. Това заяви лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов.

Костадинов посочи, че влизането в Еврозоната е "капан, от който няма изход".

“Унищожаването на българския лев ще доведе до унищожаване на спестяванията на българските граждани, до обезценяване на доходите и спестяванията, и ще ликвидира последния останал елемент на независима България - финансовата независимост на нашата страна”, каза той.

Лидерът на "Възраждане" предполага, че ще има "атака и доноси срещу референдума на партията от страна на “Демократична България”.

"Отиваме на нови избори" - така Костадинов коментира днешното изявление на коалицията ПП-ДБ да не подкрепи кабинет на ГЕРБ-СДС.

"Ако ни бъде връчен третият мандат, имаме готов състав на кабинет и ще го представим за гласуване в Народното събрание", допълни лидерът на формацията. “Възраждане” ще търси подкрепа от всички партии на база на тяхната платформа и цел, но едва ли ще я получи, защото другите партии имали "различни цивилизационни виждания".

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев