АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

БРИТАНСКИ ДЕПУТАТ И АМЕРИКАНСКИ КАРДИОЛОГ: САЩ ДА БЪДАТ РАЗСЛЕДВАНИ ЗА КОВИД ПАНДЕМИЯТА

Британският депутат Андрю Бриджън и американският кардиолог д-р Ричард Флеминг
16.03.2023 / 09:31

Депутат и американски кардиолог призовават парламента на Обединеното кралство да потърси отговорност от правителството на САЩ за нарушаването на Договора за биологичните оръжия

Депутатът от Обединеното кралство Андрю Бриджен и американският кардиолог д-р Ричард Флеминг съвместно призоваха Камарата на представителите на Обединеното кралство да потърси отговорност от правителството на САЩ за пандемията от коронавирус и използването на експериментални генетични ваксини.

В прессъобщение от 13 март 2023 г. г-н Бриджен и д-р Флеминг - физик, интернист, кардиолог и ядрен кардиолог - насърчават и Конгреса на САЩ да разследва финансирането на Ковид от САЩ и подчертават, че британските граждани плащат цената за американската програма за биологично вирусно оръжие и генетична ваксина, финансирана от NIAID и Министерството на отбраната на САЩ.

"Или САЩ ще потърсят отговорност от своите престъпници, или ние трябва да потърсим отговорност".

"Броят на смъртните случаи в света от вирусното биологично оръжие е над 6,7 милиона, включително над 203 000 смъртни случая в Обединеното кралство. Въз основа на информация отпреди 3 месеца (октомври 2022 г.) в Обединеното кралство са регистрирани повече от 2400 смъртни случая след употребата на генетични ваксинални продукти, които са копия на американското биологично вирусно биологично оръжие", се казва в изявлението.

В изявлението също така се отбелязва, че в системата "Жълта карта" са докладвани 1,6 милиона нежелани реакции след инжектиране на "генетичните ваксини". То продължава:

"Призоваваме Парламента да потърси отговорност от страна на правителството на САЩ за нарушаването на Договора за Конвенцията за биологично оръжие, довело до пандемията Ковид и безпрецедентното използване на експериментални генетични ваксини, които превръщат червените кръвни клетки в сиви и предизвикват съсирване на кръвта при контакт, като по този начин причиняват увреждане на сърцето, включително прионова болест (амилоидоза) и миокардит, инсулти, рак, спонтанни аборти и смърт."

Съобщението за пресата следва туит на г-н Бриджън от неделя, в който той потвърждава, че по време на посещението си във Вашингтон в края на миналата година е бил "информиран, че Министерството на отбраната на САЩ е отговорно както за вируса, така и за ваксините. Посочен е Форт Детрик. Също така и съоръжение в Канада. Очаквам до края на месеца да започнат наказателни производства срещу много политици и длъжностни лица, които са отговорни по целия свят."

Източник: expose-news.com

 
 

Copyright © 2008-2023 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев