АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

МЕДВЕДЕВ: БАЙДЪН НАЙ-СЕТНЕ СЕ РЕШИ! ОТИДЕ В КИЕВ И СЕ ЗАКЛЕ ВЪВ ВЯРНОСТ ДО ГРОБ НА НАЦИСТКИЯ РЕЖИМ

 Дмитрий Медведев
20.02.2023 / 17:24

Бившият руски премиер и президент, понастоящем зам.-ръководител на руския съвет по сигурността Дмитрий Медведев, косвено потвърди информацията на в. "Вашингтон пост", че САЩ са съгласували с Русия визита на Байдън в Киев, за да бъдат избегнати ексцесии между двете ядрени сили.

Ето какво написа Медведев, който е и лидер на управляващата партия "Единна Русия" в Телеграм канала си:

Байдън, предварително получил гаранции за сигурността си, най-накрая отиде до Киев. Обеща много оръжия и се закле във вярност до гроб на неонацисткия режим.

Разбира се, имаше ги взаимните заклинания за победа, която ще дойде при осигуряването на нови въоръжения за мъжествения народ. И тук е важно да отбележим, че Западът действително регулярно доставя оръжие и пари на Киев. В огромни количества, което позволява на ВПК на натовските страни да заработват и да осигуряват оръжие за терористите по целия свят.

А относно хората… Тук е по-сложно. Неотдавна беседвах с преселници от украинските територии. Те ми припомниха една проста статистика. В 2001 г населението на Украйна, по данни на преброяването, е било около 48,5 млн души (включително тези, работещи зад граница).

След това, през 2014 г., отпаднаха Крим и Донбас. После започна специалната военно операция и тръгна активната емиграция. Както в Европа, така и в Русия. По оценките на различни експерти, заминали са вероятно от 15 до 20 млн души. Затова населението на това странно образувание, известно под името Окраина, в момента е 20–25 млн души, не повече. И то е с тенденция към съкращаване.

Така че танковете и снарядите са важни, разбира се. Но хората безусловно, са по-важни. И те не са подвластни нито на старика отвъд океана, нито на бандата наркомани от ул. "Банковая" (управляващите в Киев, бел. ред.). Тяхното масово напускане е и отговорът на въпроса за кого е бъдещето.

Епицентър.БГ

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев