АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ЗАФИРОВ: НАПУСНАЛИТЕ БСП ДА НАПУСНАТ И ПОСТОВЕТЕ СИ - ТЕ СА НА ТЯХ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПАРТИЯТА

Атанас Зафиров
14.02.2023 / 09:08

„Клиентелизмът напуска БСП, след като не успя да изпълни поставената задача по овладяването на партията, смяната на ръководството и председателя и превръщането на БСП в една послушна и удобна партия.“

Така зам.-председателят на БСП Атанас Зафиров коментира напускането на партията на част от пернишката организация.

На брифинг пред медиите той обясни, че от левицата не са изненадани от това действие и го определи като последователно.

„В последните години пернишката организация в крайна сметка се беше превърнала в един придатък на общинската организация“, каза още той.

Според Зафиров този акт е начало на оздравителен процес. „Тези хора така или иначе не са част от БСП, те не работят за партията. Показват го и резултатите от последните няколко парламентарни избори, където е видно, че те работеха за други политически сили“, посочи социалистът.

Зам.-председателят на БСП призова напусналите да се откажат и от постовете, на които са избрани, благодарение на партията.

„БСП не е брошка, която можеш да закичиш на ревера си само, когато имаш интерес от това. В момента те причиняват едно огромно разочарование на своите избиратели“, обясни Зафиров и допълни: „Затова най-достойно е да напуснат постовете, на които са избрани, всички те, включително и Станислав Владимиров - любимият кмет на Бойко Борисов“, заключи той.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев