АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

С БАЙДЪН Е СВЪРШЕНО. ОБАМА ГО СЛОЖИ В БЕЛИЯ ДОМ, А СЕГА ТОЙ ГО ИЗПРАЩА В СТАРЧЕСКИЯ ДОМ

Обама сложи Байдън в Белия дом, а сега той изпраща Джо в старческия дом
03.02.2023 / 10:50

Биха продали и собствената си майка само за шанса да премахнат Тръмп. Бившият президент Барак Обама ръководи това президентство от самото начало

Беден, безпомощен, нещастен, мърморещ, спъващ се, непохватен президент е Джо Байдън. За него всичко свърши. Дните му явно са преброени.

Толкова е очевидно какво се случва. Президентството на Байдън приключи. „Дълбоката държава“ и блатото на Вашингтон вече не се нуждаят от него. Той си изпълни задачата и сега те искат той да си тръгне.

Има две причини, поради които всичко това се случва сега. Първо, демократите разбират, че Байдън е не само най-лошият кандидат в историята на политиката, но и деградира точно пред очите на всички. Байдън може да е започнал като безмозъчна марионетка, носейки маски и криейки се в мазето си в Делауеър. Но това бяха „добрите стари времена“.

Сега тайната изпълзя от мазето. Котката излезе от торбата и всеки знае това. Дори повечето демократи най-накрая осъзнаха, че и те не искат да видят Байдън през 2024 г.

Така че същата „дълбока държава“, която го инсталира, сега трябва да го премахне, за да може да спечели предимство при манипулирането на следващите избори през 2024 г.

Влезте в скандала с неправилното боравене на секретните документи от Байдън. Перфектно време. Байдън е създаден от своята собствена „дълбока държава“. Изведнъж документите просто така са открити на случаен принцип, както в офиса на неговия аналитичен център, така и в неговия гараж в Делауеър. Кой ги намери? Защо корумпираните демократи (които са експерти от световна класа по укриване на информацията - вижте фалшифицираните избори през 2020 г., пропагандата за ваксината срещу Covid-19 и изслушванията на 6 януари) които те избраха да съобщят за тях публично? Защо не ги пренебрегнаха или да потулят скандала?

Наистина защо. Защото искат Байдън да си отиде. Помислете за всички престъпления на Байдън. Украйна. Китай. Корупционните практики. Изнудването. Лаптопа на Хънтър Байдън. Изборите през 2020. Отворените граници. Всички смъртни случаи се дължат на мандата за ваксиниране на Байдън. Унизителното изтегляне от Афганистан. И след всичко това Байдън ще бъде изгонен заради секретните документи в гаража му?

Четете по утайката на чая. За Байдън краят е близо. Скоро на него ще му бъде обявен импийчмънт, ще бъде обвинен или ще бъде принуден да си подаде оставката позорно.

Кой стои зад всичко това? Можете да познаете, че това е семейството на най-дълбоката държава: семейство Обама. Бившият президент Барак Обама ръководи това президентство от самото начало от дълбоките сенки, а Байдън е марионетка на Обама. Обама го сложи в Белия дом, а сега той изпраща Джо в старческия дом.

Защо? Най-доброто ми предположение е да освободи място за Мишел Обама, като кандидат за президент на Демократическата партия за 2024 г. Това е големият план на Обама. Това ще бъде четвъртият и петият мандат на Обама. Самият Обама вече имаше два мандата. След това неговата марионетка Байдън получи един мандат. Сега той иска Мишел да му даде още два мандата.

С пет мандата Обама ще бие рекорда, поставен от последния диктатор-демократ, който се опита да превърне Америка в социалистическа държава, Рузвелт.

Но никога не изпускайте от поглед връзките на семейство Клинтън с „дълбоката държава“. Може ли Клинтън да изхвърли дядото от самолета, за да направи място за... Hillary Part Deux (Хилари Повърхностната).

В крайна сметка мисля, че аз бих заложил парите си на врата ?3: на престъпното семейство Пелоси. Те са свързани с „дълбоката държава“, както Джон Готи беше свързан с мафията. Може би лелята Нанси хвърля Байдън под автобуса, за да направи място за своя племенник, калифорнийския диктатор Гавин Нюсъм, който открито копнее за Белия дом.

Това са водещите кандидати, заради които престъпниците от „дълбоката държава“ оставят дядо Джо да бъде изяден от вълците. Обзалагам се, че до 2024 г., и най-вероятно и по-рано един от тези тримата кандидати ще бъде издигнат за кандидат за президент, който да заеме поста като действащ президент на САЩ.

Как ще стигнат те до върха? Вицепрезидентката Камала Харис скоро ще бъде принудена да се оттегли заради богатството, пищните вечери в Сан Франциско и речите, които изнася на стойност $100 000. Един от гореспоменатите трима ще бъде номиниран за нов вицепрезидент и след принудителното отстраняване на Байдън той ще се възкачи на трона.

Сега нека преминем към втората причина, поради която „дълбоката държава“ внезапно се устреми да се отърве от Байдън, защото ако могат да го обвинят, осъдят или отстранят Байдън от длъжността с обвиненията в неправилно боравене с класифицирани документи, това ще е две в едно.

Те се отърват от Байдън и това ще улесни да се обвини и осъди Тръмп по същите обвинения. Отстраняването на Байдън им дава „прикритието“, за да покажат колко „справедливи“, „честни“ и „непредубедени“ са.

Не ги ли чуваш как се карат? „Справедливостта си е справедливост. Отървахме се и от Байдън, и от Тръмп за едно и също престъпление. Ние никога не сме си играли с политиката“.

И разбира се, в крайна сметка, да се отърват от Тръмп е целта на всички тези обсебени, мразещи Тръмп демократи. Те биха продали и собствената си майка само за шанса да премахнат Тръмп. Той е единственото нещо, което стои на пътя всички ни да ни превърнат в крепостни хора и роби.

Така че Тръмп трябва да си отиде. Ето как го премахват от пътя си: като го обвиняват, унищожават репутацията му и го свържат със съда за следващите две години.

Сега знаете какво се случва с объркания и безмозъчен Байдън и защо.

Уейн Алин Рут

https://www.thegatewaypundit.com/

(Превод за “Труд news” - Павел Павлов)

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев