АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ГЛЕНА ТОЧКА

Гледна точка
19.01.2023 / 10:01

„ГОЛЯМОТО ИЗПИРАНЕ НА КИРИЛ ПЕТКОВ И НЕГОВОТО ОПГ“ – ТОВА ТРЯБВА ДА Е ЗАГЛАВИЕТО НА СЪВСЕМ ОЧЕВИДНО ПОРЪЧКОВАТА СТАТИЯ НА ДИ ВЕЛТ

 

Ще започна с това, че невежеството и неграмотността са такива, независимо как се опитват да ги представят. Или тези двамата идиота Киро и Асен никога не са завършвали Харвард, или Харвард се е превърнала в университет за обучение на глупаци. Като се има предвид, че 2/3 от форумът в Давос са учили или завършили там, второто ми се струва много вероятна истина.

Статията на Ди Велт на мен ми прилича на поръчка на глупав идиот, написана още един такъв и касаеща група такива.

Ще продължа така. Тази статия видимо има за цел да покаже Петков като успешен политик, а не да изтъкне спасението на Украйна.

Ще го докажа.

След двата грандиозни скандала с Джемкорп и Нексо, ПППП ( това е партията на завършените политически невежи идиоти) и лично Киро и Асен имат спешна нужда от положителен имидж. Защото идват и избори за пореден път. И според мен някой подобен идиот поръчва материал в достатъчно авторитетен медиен център като Ди Велт, цитиран от Политико и Блумбърг, като написването е поверено на друг подобен на Киро и Асен идиот, което се вижда от снимката на „журналиста“. И как най-бързо и качествено може да се изпере имиджово един затънал до гуша неграмотен анонимник пишман политик? Ми много ясно, като се използва горещата вана със сярна киселина, която чисти всичко – войната на лошия Путин срещу добрия Зеленски. И почват локумите, които имат основание, но заключенията и изводите с пълна бутафория. България била спасила Украйна!

Това твърдение само издава пълната безпомощност на операцията „Да се спаси Киро идиота още малко“. Каквито и количества боеприпаси и забележете….СЪВЕТСКИ МУНИЦИИ (изключително смешно твърдение, защото ние от 20 години ставаме и лягаме с информацията, че отдавна сме се освободили от съветските оръжия и сме приели на въоръжение натовските, тук или журналистът е пълен идиот да мисли, че аз ще му повярвам как пазим по складове съветски патрони за съветски автомати ей така за всеки случай като този Русия да нападне Украйна и ние да я спасим, или 20 години управляващите са лъгали Мони Паси, че сме в НАТО) да сме ПРОДАЛИ на Украйна, не може това да се сравнява с военните пакети на САЩ, Великобритания и Франция, че да ни превръща в държава доставила половината военно снаряжение за Зеля. Цялата тази бутафория трябва да бъде разплетена!

И ще завърша с извода, че поредното доказателство за политическият идиотизъм на Кирил Петков и ОПГ-то му, е изплющяването на тази „истина“ как спасил Украйна едва ли не сам, точно сега, когато трябва да бъде ударена лично Корнелия Нинова, лицето, отговорно за всичко гореизказано. Киро разбира се никога не разбира какво последствия произвежда всяка една негова дума и крачка. Аз не се съмнявам, че статията е поръчкова и по тази причина считам, че Петков не подозира политическото цунами, което предизвика с нея, накисвайки Радев, Корнелия и ДБ. Първите двама, защото те цяла година се прАха и избелваха, Кирчо ги върна в локвата с един замах, а последните, защото този щрих ще настърви още повече русофилите в България срещу ДБ, които са преките представители на Украйна в България.

А на ГЕРБ Киро Идиота даде още едно оръжие срещу себе си, но нали е завършил Харвард, няма как да разбира какво прави. Играта „дали сме – не сме дали“, „пратили сме – не сме пратили“, „подписали сме – не сме подписали“ вече омръзна на българите. Всички разбрахме, че сме ПРОДАВАЛИ НА УКРАЙНА ОРЪЖИЕ ЗА МИЛИАРДИ при четворната коалиция на Кирил Петков и със знанието на Румен Радев. Ама го знаем не от Ди Велт, а от собствени български източници. И че парите от тези продажби са потънали в джобовете по веригата ОПГ-та в ръководствата на САЩ-Украйна-България. И че с тези действия управляващите са престъпили волята на болшинството българи. Знаем, че всичко се прави под чужд диктат и в интерес на чужди сили, чиито представители са Кирчо и Асенчо – най-големите гешефтари и измамници на България.

Няма да подмина моралното падение на всичките, които са направили търговиите, благодарение на тях украинският народ е в разпад, Украйна е пред унищожение, а броят загинали украински войници наближава 300 хиляди. Голям успех на Киро Харварда!!! Доказателство за поръчката на статията в Ди Велт е моменталната отрицателна реакция в Дойче Веле, основен таран на глобалистите. Щом глобалистите негодуват срещу други глобалисти, значи всичко написано от мен е точно така.

Анастасия Гешева

http://pogled.eu

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев