АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ОБСЪДИ РЕДИЦА ВЪПРОСИ В ПРИЕМНИЯ СИ ДЕН С ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНАТА

Priemen den
16.12.2022 / 12:19

Редица въпроси поставиха жители на общината в приемния ден на кмета Стефан Радев. Един от казусите се отнасяше за необходимостта от укрепване на ограждението на гробищен парк в едно от населените места. В тази връзка сливенският градоначалник информира, че Общината вече планира такива дейности, които ще осъществява поетапно. Друг казус бе свързан с благоустрояването в няколко местности. От кмета бе потърсено съдействие за решаване на възникнал проблем на материалната база на обект, който е общинска собственост. Гражданите получиха уверение, че ще бъдат предприети мерки за отстраняване на проблема.

Пред Стефан Радев бяха споделени още лични въпроси и междусъседски конфликти. По отношение на поставен въпрос за имуществена сделка, кметът предложи законосъобразна опция, като евентуален изход от ситуацията.

Приемният ден на кмета и неговия екип е всеки първи четвъртък от месеца, като при неотложни ангажименти е възможна промяна в дните и записаните граждани се уведомяват за това. Записването се извършва три дни преди приемния ден – в понеделник от 08.30 часа в Центъра за административно обслужване на гражданите – източен вход на Общината. Жалби и сигнали се приемат и по електронна поща.

Пресслужба на община Сливен

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев