АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

КОСТАДИНОВ: НЯМА ДА ПОДКРЕПИМ И ВТОРИЯ МАНДАТ, РАЗЛИКА МЕЖДУ ГЕРБ И ПП НЯМА

Костадин Костадинов
14.12.2022 / 14:06

Няма да подкрепим втория мандат. Разлика между ГЕРБ и "Продължаваме промяната" няма. В своето слово Андрей Гюров дори каза, че от ГЕРБ са им приписали програмата. Те нямат идеологически разминавания, те имат личностни разминавания. Това заяви пред журналисти в парламента председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов, предаде Новини.бг.

Той посъветва колегите си от ПП да върнат мандата веднага, щом го получат от президента, за да "не губят времето на България".

Костадинов посочи, че същото се отнася и за третия мандат, освен ако той не отиде при "Възраждане", но изказа съмнение, че държавният глава ще го даде на тях.

По темата с наложеното от Румен Радев вето върху промените в Изборния кодекс, лидерът на "Възраждане" смята, че ветото ще бъде преодоляно, тъй като има мнозинство в парламента.

Ние ще продължим да настояваме за нашите предложения, които бяха отхвърлени на първо и второ четене. Друг е въпросът как ще бъде изнасилен за пореден път дневния ред на парламента, за да може да бъде преодоляно ветото, обясни Костадинов.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев