АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

НЕЩО ЗА ЧЕТЕНЕ

Книга
14.12.2022 / 11:46

ЖИВЕЕМ В НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА, КОЯТО ИСТОРИЯТА ПОЗНАВА!

 

 

 

Думите на Меркел за неспазване Минските споразумения от страна на Запада са геополитическото събитие на 2022 година! Без никакво съмнение.

Последствията ще бъдат тектонични и продължителни. Всеки ден ще ставаме свидетели как държавни лидери ще се оповават на тях, за да разбулват лъжата, в която живеем. България също е подписала договори с Колективния Запад, които той няма и не е имал намерение да спазва. Предстои и да подписва и нови, предвид "желанието" и за влизане еврозоната.

Нито НАТО ни спаси или ще ни спаси от нещо.

Нито ЕС ви направи по-благоденстващи, но който все още му се струва така, някой ден ще разбере. ЕС ни вкара в най-тежката диктатура, тази на мафията. Българската мафия е клон на евро-атлантическата мафия на Дълбоката Държава, която в Европа успя да превземе всички държави без нито едно изключение.

Сърбия и положението в Западните Балкани е поредният лицемерен парадокс, който обаче днес има съвсем различен облик именно заради разкритието, че Западът не спазва никакви поети ангажименти, включително като договори, които е подписал.

Живеем в най-голямата лъжа, която историята познава!

Анастасия Гешева

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев