АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ОБЩИНА СЛИВЕН ОБЯВЯВА ПРИЕМ НА ДОКУМЕНТИ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ИНТЕГРИРАНА ЗДРАВНО-СОЦИАЛНА УСЛУГА

Интегрирана здравно-социална услуга
12.12.2022 / 12:08

Община Сливен обявява прием на заявления от желаещи да ползват интегрирана здравно-социална услуга, която ще се предоставя от мобилен екип специалисти. Услугата е по Проект № BG05SFPR002-2.001-0034-С01 „Грижа в дома в община Сливен“ по Програма „Развитие на човешките ресурси“ (ПРЧР) 2021-2027, чийто бенефициент е Община Сливен.

Право да кандидатстват имат хора с увреждания и възрастни хора с невъзможност от самообслужване.

Интегрираната здравно-социална услуга ще се предоставя за период от 12 месеца, в дома на потребителя от мобилен екип специалисти, с продължителност и интензитет, определени в индивидуална оценка на потребителя.

Образци на заявления по образец за кандидатстване могат да се получат всеки работен ден в сградата на Община Сливен, на адрес: ул. „Цар Освободител“ № 1, Център за административно обслужване - гише № 8. Към заявлението следва да се приложат, при наличност - копия на експертно решение на ТЕЛК/НЕЛК, протокол от ЛКК, актуална епикриза, етапна епикриза или друг медицински документ, удостоверяващ, че кандидатът има увреждания и/или ограничения с невъзможност за самообслужване. Потребителите на услуга по проекта не дължат такса.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев