АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ МИНЧО АФУЗОВ СЕ СРЕЩНА С ДИСТРИКТ ГУВЕРНЬОРА НА РОТАРИ БЪЛГАРИЯ ВИОЛИНА КОСТОВА

Областният управител Минчо Афузов се срещна с Дистрикт гуверньора на Ротари България за Ротарианската 2022-23 година Виолина Костова
03.11.2022 / 19:59

Областният управител Минчо Афузов се срещна с Дистрикт гуверньора на Ротари България за Ротарианската 2022-23 година Виолина Костова. В работната среща взеха участие още президентът на Ротари клуб Сливен - Николай Куршумов и паст асистент дистрикт гуверньорът Антон Томчев. Посещението бе част от ежегодната програма на Дистрикт гуверньора, включваща срещи с всички Ротари клубове в страната, както и задължителните по протокол визити в съответните кметства и областни администрации.

Г-жа Виолина Костова бе приета радушно от областния управител на Сливен, който е и дългогодишен член на Ротари клуб. Тя изказа своята благодарност за подкрепата и ползотворната съвместна работа по инициативи и проекти, целящи подобряване живота на хората в града и региона.

Г-жа Костова и г-н Афузов обсъдиха разработваната от Ротари България дългосрочна програма, фокусирана основно върху българското образование. Чрез нея ще се инициират и подкрепят проекти и каузи за подпомагане на професионалното и личностно развитие на подрастващото поколение.

„Ние, ротарианците, като едни от най-успешните и отговорни представители на нацията, заставаме безрезервно зад създаването на тази петгодишна национална програма за подкрепа на българското образование и ще съдействаме максимално за нейното осъществяване“, коментира след срещата областният управител на Сливен Минчо Афузов.

Областна администрация Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев