АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ДЕНЯТ В КОЙТО БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ПРЕДАДЕНА ОТНОВО

Николай Марков
03.11.2022 / 09:57

Днес е денят в който ще се официализира новата управленска коалиция. Това ще стане през гласуване в Парламента за официално включване на България във война срещу Русия. Както и по времето на ВСВ нашите депутати / съюзници на Хитлер/ убеждаваха нашите бащи и деди, че България е на „правилната страна на историята“, така и днешните депутати повтарят същите думи и правят същите действия. Надявам се поне да помнят последствията и изводите, защото това ще им се случи и на тях. В политиката нищо ново не се случва от векове и който не го разбира,, вероятно ще плати необходимата цена на урока.

–––––––––––––––––––––––––––––––––-

На днешния ден българският парламент ще застане с военни средства срещу Освободителката на България, Русия! Русия, заради която получихме историческия шанс да имаме собствена държава против преките интереси на Османската империя, подкрепяна във войната за освобождение от днешните европейски държави. Българското народно представителство ще даде оръжия с които да се убиват руснаци, наследници на онези, които ни освободиха и оставиха завинаги костите си в лют бран срещу турските орди.

––––––––––––––––––––––––––––––––––

Днес по ирония на съдбата турска етническа партия ще вкара България във война срещу Русия и ние ще си мълчим, сякаш се случва нещо напълно нормално!!! Българските турци ще станат заложник на една милитаристична политика провеждана срещу интересите на България и срещу самите техни интереси. Малко от тях ще го разбера днес, но когато бумерангът се върне /а това ще се случи/, не съм сигурен дали разбират какво ще последва за самите тях.

Да подкрепяш дори пасивно политика, която със сигурност ще те превърне в жертва е личен избор, но в крайна сметка всеки сам предопределя съдбата си.

Що се отнася до днешната мафиотска евроатлантическа клиентела съшита с бели конци в американското посолство от ГЕРБ, ПП, Демократична Украйна и ДПС, нещата са ясни. И на депутатите които ще гласуват на днешния ден трябва да е ясно къде е отишъл „цвета на нацията“ в един момент, за колко време е отишъл там и някой истински българин помни ли ги с добро? Това ви чака и вас господа депутати, пригответе се!

А днес гласувайте предателското престъпление срещу род и родина за пореден път в историята на България и не му мислете много! Ние пък ще ви запомним. Поименно.

Николай Марков

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев