АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

"ВЪЗРАЖДАНЕ" Е ГОТОВА ДА ВЗЕМЕ ТРЕТИЯ МАНДАТ

"Възраждане" е готова да вземе третия мандат
05.10.2022 / 11:17

Единственият мандат, който "Възраждане" ще подкрепи, е мандатът на "Възраждане", заяви председателят на партията Костадин Костадинов пред БТА.

От партията ще иницират преговорен екип в 48-ото Народно събрание относно влизането на България в еврозоната. Те са категорично против това и настояват въпросът да се реши с референдум.

"Най-важното нещо е България да продължи да живее в мир. Защото правителството, което в момента се създава, т.нар. евро-атлантическо, има една основна цел и тя е да вкара България във войната. България няма нужда от евро-атлантическо правителство, а има нужда от българско правителството, каквото няма от десетилетия", посочи Костадинов.

Той посочи, че са готови със свой състав на кабинет. "Възраждане" е готова да вземе третия мандат, ако президентът реши такова нещо, допълни Костадинов. Най-вероятно отиваме на нови избори, коментира той.

От "Възраждане" напуснаха пресконференцията, обявена за 10:00 часа в пресклуба на БТА, заради присъствието на представителите на медии, финансирани от чужбина. В началото на пресконференцията Костадинов призова представители на медии, финансирани отвън, да напуснат залата, иначе пресконференция няма да има. След като това не стана, от "Възраждане" напуснаха на свой ред залата.

Източник: БТА

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев