АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

НЕЩО ЗА ЧЕТЕНЕ

Книга
27.09.2022 / 16:59

НЯКОЙ ДА НЕ СЕ ОБЪРКА. ПУТИН Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО, ДОРИ ЗА НЕЧИЙ ЗАКЪСНЯЛ ЦИКЪЛ!

Направи ми впечатление един нов термин, който срещнах и нещо ми подсказва, че все по-често ще го срещам.

Деевропеизация на световната икономика.

Струва ми се, че това е съвсем сериозен процес, в който участват не само управляващите елити на Европа и ЕС, но и икономическите гиганти в европейските държави. За корпорациите не говоря, те са ясни, корпорациите имат наднационално съзнание и по същество са секти, кланящи се на определени божества. Говоря за големи европейски фирми, които се изнасят от Европа, най-често в посока Северна Америка. Кой и защо причинява унищожение на Европа, е тема ясна и тема друга.

Същественото за мен сега е, че деевропеизацията на световната икономика създава наистина невероятни перспективи за колониалните контрагенти на Европа и някак едно усещане за справедливост ме обзема. Както винаги, накрая ще се окаже, че Сорос и Шваб са направили огромна услуга на света, подхранвайки целият досегашен подчинен полюс за сметка на хегемона.

Много е важно да кажа, че основен играч в деевропеизацията е Англия. Която също е насочена право надолу и по силата на земното притегляне ще се озове на земята. Въпросът не е дали Англия ще потъне, а дали ще бъде стъпкана или ще я оставят да пълзи. Това са неща фантасмагорични, невероятни, никой нормален човек не е помислял, че нещо подобно може да се случи.

Сега става ли ясно защо българите, които говорят за чудесния избор в ЕС и настояват, че това е прогреса, вече са безумци и откровени предатели?

Изследвайки реакцията по изборите в Италия, изследвайки острата реакция на Урсулите, попаднах на интересни неща, които ще обобщя в две точки. При това ще кажа, че все още не ми е ясно какво точно става по отношение на избора в Италия, но ще разбера. Както винаги.

По темите, които най-твърдата група глобалисти в ЕС посочва като проблемни при Малони, огласени от Рюте, формалният глобалистки хардлайнер на ЕС, разпознавам и скритите нагласи на италианските крайнодесни и лично на Малони. А темите са 3: Финанси, икономика и….Русия.

Значи при Малони тези три теми не са сигурни. Много добре знаем, че Марио Драги беше върховен послушник на елита и експерт с огромна роля в превръщането на ЕС в тоталитарен икономически и финансов концлагер. Следователно крайната десница представлява заплаха за това досегашно поведение на Италия.

Въпреки многократно цитираните изявления на Джорджа Малони, когато тя е била известна само в Италия, че партията и подкрепя Украйна и обявява Русия за агресор, нещо по тази тема не е наред, щом Рюте изрично я споменава.

Другото, което ми направи впечатление е, че произходът на Малони е много неконвенционален меко казано, дори за Италия.

Бащата принадлежи към вековното италианско банкерско лоби от севера, а майката принадлежи към сицилиански клан от Коза Ностра. Изключително любопитна конфигурация. Освен това през последните пет години Малони попада под закрилата на Ватикана и лично на Берголио. За разлика от Берлускони, който е персона нон грата за папската държава, Малони се ползва с доверие там и е била на посещение при папата в петък преди изборите.

Изглежда в редиците на ДД в ЕС тече много остра вътрешна война, предполагам, че смъртта на английската кралица, която беше доайен на европейския клон на ДД, са настанали тежки вътрешни междуособици, с точно определени лагери. Европейската аристокрация е разбунена и очевидно се води борба за власт и надмощие. Затова и Малони се е оказала много важен личен фактор при промяна на курса в Италия, предвид факта, че крайната десница печели с пълно мнозинство и ще управлява самостоятелно. Нагрява се борбата между севера и юга е ЕС, между католици и протестанти в ЕС, както и между запада и изтока. Вижда се, че във всички посоки текат вътрешни конфликти и противоречив. Някои от които заплашват да излязат извън контрол.

Към това прибавям и трите конфликта в НАТО.

Германия – Франция.

Гърция – Турция.

Полша – Германия.

Някой да не се обърка. Путин е виновен за всичко, дори за нечий закъснял цикъл!

Продължаваме промяната!

Анастасия Гешева

http://pogled.eu

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев