АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ЗАПОЧНА ИЗГРАЖДАНЕ НА СИСТЕМА ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ НА ЦЕНТРАЛНИЯ ПАЗАР В СЛИВЕН

Община Сливен започна изграждането на система за видео наблюдение на Централния общински пазар
26.09.2022 / 12:42

Община Сливен започна изграждането на система за видео наблюдение на Централния общински пазар. Ще се монтират 16 броя камери на различни места. Те ще обхващат територия от около 2 660 кв. м., което представлява цялото метално покритие на пазара. Монтажната дейност е възложена в средата на август, а действителната работа по изграждането стартира след откриване на строителната площадка през септември. Крайният срок за изпълнение е 7 октомври.

Целта на тази инвестиция е да повиши сигурността на територията на Централен общински пазар, опазване от кражби и посегателства и гарантиране спокойствието на търговците и гражданите, посещаващи пазара.

С тези дейности се продължава разширяването на системата за видеонаблюдение в Сливен. Центърът в Общината е сред най-модерните в страната, като обединява данните от монтираните съоръжения в града, които могат да бъдат проследявани в реално време. Системата се използва за опазване на общинската собственост и общата инфраструктура, както и като превенция срещу нарушения и престъпления. Камерите за видеонаблюдение обхващат възлови места в града.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев