АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

"ВЪЗРАЖДАНЕ" ПОКАЗА ТАЙНИЯ ПЛАН НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗА ВЪВЕЖДАНЕ НА ЕВРОТО В БЪЛГАРИЯ

 "Възраждане" показа документи от тайния план на правителството за въвеждане на еврото в България
19.09.2022 / 12:03

По команда от Европейската комисия и Европейската Централна Банка управляващите готвят тайно пропагандна кампания, с която ще убеждават българските граждани, че искат да заменим лева с евро.

Ще вкарат пропагандата даже в учебниците на децата ни и ще ангажират целия държавен ресурс.

Това съобщиха на специална пресконференцияя от партия "Възраждан"

"Ще платим между 10-12 млн. лв. от нашите данъци на медии, социолози, инфлуенсъри, за да лъжат това, което им казва държавата.

Комуникационната стратегия е направена преди да бъде изготвен анализ за ползите и рисковете за въвеждането на еврото в България и в нея се говори само за ползи, но не и за рискове", посочват от "Въъзраждане".

И изнесоха следните данни:

- Готовият анализ вероятно няма да ни бъде представен, а ще ни бъде показана смекчена версия, която обслужва нуждите на поръчителя и на пропагандатора. Тоест ще видим публична версия на този анализ, а не оригинална.

- Важно е да знаем, че от административния чиновник до ПР-а всички застават зад кампания, която ще ни лъже, ще ни манипулира и ще ни повтаря, че искаме еврото, докато си помислим, че наистина го искаме.

-- За целта е съставен „Координационен съвет за еврото“, с който работи екип по комуникации, в него работят дори ДАНС и ГДБОП.

- Тези предатели на финансовия суверенитет на България ще активират платените от чужди фондации НПО-та, на които ще платят още от нашите пари, за да напишат закон за Еврото.

- Ще купуват и журналисти, подобно на ситуацията с Ковид 19, които ще пишат статии и ще правят предавания и репортажи по темата. Всички, които не искат еврото, няма да имат достъп до медии.

- Цел на пропагандната кампания са всички хора, дори децата, които ще бъдат достигани през образователните им платформи.

- Ще бъдат ангажирани всички възможни канали за информация – телевизии, радиа, НПО-та, платени от чужди фондации, външна реклама, институции - общини, банки, застрахователи, училища, университети, синдикати, асоциации, инфлуенсъри, интернет страници, социални медии и др.

- По примера на американската пропаганда, приложена в кампанията на „Продължаваме промяната“, ще има бус, който ще пътува, за да ни убеждава, че искаме еврото, дори в най-отдалечените места на страната ни, където комуникациите са ограничени.

- Домакинствата ще получат безадресни пратки с материали, ще бъдат достигани чрез имейл маркетинг, ще организират събития, за да ви ангажират с процеса, да ви разкажат историята за това как продават българския лев по начин, по който тази история да ни хареса, да ни направи съпричастни, да ни убеди, че имаме нужда от това.

- Ще направят българска версия на евро монети, които ще може да си закупите първи. С това целят да окажат влияние над патриотичните ни нагласи. Да излъжат българските граждани, да ни убедят, че това е патриотично и родолюбиво.

- Цялата тази стратегия ще има говорител на пропагандата. Лице, което ще ви внушава лъжи. Всички експерти, които успеят да купят и всички институции ще ви говорят това, което искат да ви кажат европейските бюрократи. Те искат да откраднат финансовия суверенитет на страната ни, а ние да приемем това с радост.

- Те няма да са обективни, а нашето правителство няма да работи за интересите на българските граждани, а просто ще е съучастник на тази пропагандна кампания.

- Другата гледна точка, тази за рисковете, ще бъде заглушена.

- Всеки търговец, който говори против еврото, ще бъде заплашен от това да попадне в „черен списък“.

- Всеки експерт и политик, който иска да ви каже истината, ще бъде скрит от общественото внимание и няма да има достъп до медии и обществена изява.

- През цялото време на провеждане на комуникационната стратегия ще ни следят, ще проучват, ще ни питат, за да разберат как се справя пропагандата и където е нужно ще инвестират още повече пари, докато успеят да ни излъжат.

- С две думи - хората ще се делят на две: такива, които могат да купят чрез обществени поръчки или по друг начин, и такива, които не могат да купят, но ще обвинят, че разпространяват фалшиви новини, а търговците, които се противопоставят, ще запишат в черен списък. Те нямат анализ, но ще ви успокояват, че страховете ви за покачващи се цени са неоснователни.

На 2 октомври България отива на избори като на референдум, а ние избираме между финансовия суверенитет или монетарната зависимост, между истината и лъжата.

Пресконференцията на „Възраждане“ може да видите тук:

https://www.facebook.com/kostadin.eu/videos/457202276361482

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев