АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

КОСТАДИН КОСТАДИНОВ: ИМА ХОРА, КОИТО ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАЩАНЕ ОТ US ПОСОЛСТВОТО И ГОВОРЯТ СРЕЩУ РУСИЯ

 Костадин Костадинов
12.09.2022 / 09:33

Искаме да видим в затвора Петков, Борисов и Орешарски. Те доведоха България до това състояние. Намаляваме с по 100 000 души на година, изпаднахме от индекса на най-развитите държави. Единственият ни коалиционен партньор е българският народ. Това каза за "На фокус" по Нова тв лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"България е на кръстопът между своето възраждане и своята разруха. Бъдещето ни е поставено под въпрос. Всички ние ще я преосновем. Ще наложим управление, основано на заслъгите към обществото, а не към определена личност. Ще има мащабни допитвания до гражданите. Искаме нормална, развита и достойна държава, която осигурява бъдеще на жителите си. Ние нямаме държава, а територия", коментира Костадинов.

По думите му мотото на политиците не трябва да е "да търсим работа на човека, а да търсим човек за работа".

"Народът има нужда да види личен пример от страна на политиците", убеден е той. Лидерът на "Възраждане" не счита, че руският посланик показва ултимативен тон към България.

"Аз нямам врагове в българската политика, има хора, които получават заплащане от американското посолство и говорят срещу Русия. Те могат да получат пари и от руското посолство и да говорят и срещу Америка. Членството на България в НАТО е вредно, а това в ЕС трябва да бъде предоговорено", заяви Костадинов.

Според него отразяването на смъртта на Елизабет II е чуждопоклонничество.

"Това е новина, но не е повод за извънредни емисии, медиите трябва да се извинят на българския народ. Няма как да се съглася такава новина да заема цялото внимание на българските граждани. Когато имаше наводнения в Карлово, нямаше извънредна емисия. Англия има страшно много грехове спрямо България", смята Костадинов.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев