АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ПРЕДСТАВЯТ КОМЕДИЯТА „ТЯ, ТОЙ И ОЩЕ ДВАМА-ТРИМА” НА 29 СЕПТЕМВРИ В СЛИВЕН

Komediq
08.09.2022 / 12:44

Аня Пенчева, Александър Кадиев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и Тихомир Благоев, ще представят в Сливен комедията „Тя, той и още двама-трима”. Тя е своеобразен наръчник, за това как една жена трябва да воюва за своето щастие.

„Смъртоносният квинтет” Аня Пенчева, Александър Кадиев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и Тихомир Благоев ни разказват за живота такъв, какъвто мислим, че не е. Пет театрални миниатюри. Пет различни разказа за любовта през погледа на жената. Пет различни съдби, всички от които завършват гибелно за любовта на живота на жената на средна възраст. Жена, която е орисана да изживее живота си сама, заобиколена от лудия свят, който ни обгръща. Тя е такава каквато е – грижовна, добра, раздаваща се, малко луда, своенравна, винаги търсеща доброто, понякога отдадена на живота, но целяща едно – да създаде семейство и да остави следа след себе си, но… уви. Понякога отчаянието е над всичко!

„Тя, той и още двама-трима” ще бъде представена на сцената на зала „Сливен“ на 29 септември. Началото е 19 ч.

Билети могат да бъдат закупени в Галерия „Седем“ – бул. „Цар Освободител“ 7, срещу Регионалния исторически музей или от касата на зала „Сливен“.

Тел. за резервации: 0898332235 и 0876694083.

Пресслужба на община Сливен

 

 
 

Copyright © 2008-2022 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев