АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ПРАЗНИЧЕН КОНЦЕРТ НА СПОРТНО УЧИЛИЩЕ „ДИМИТЪР РОХОВ“ ПО СЛУЧАЙ НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА

Наташа Иванова и Стефан Радев
02.09.2022 / 12:17

С концерт в зала „Сливен“ Спортно училище „Димитър Рохов“ отбеляза началото на учебната 2022/2023 г. Проявата е и жест на признателност от страна на учителския колектив и учениците към директора на училището Наташа Иванова по повод предстоящото й пенсиониране. От сцената на залата тя благодари на всички за ползотворната работа през годините, за високата оценка и признание.

Гост на концерта бе кметът Стефан Радев, който връчи награди на отличниците в спортното училище и поздрави всички присъстващи. Сливенският градоначалник пожела успешна нова учебна година, здраве и успехи на младите спортисти, да бъдат упорити, да влагат много енергия и воля за бъдещото си развитие както в спорта, така и в учението. На директора на спортното училище и тазгодишен носител на наградата „Аргира Жечкова“ на Община Сливен, кметът пожела здраве и нови успешни начинания.

„Хора като вас са неизменна част и основният двигател на образователната система и вашият принос за нейното развитие, е значим. Вие сте достоен носител на наградата на името на Аргира Жечкова. Наслука и на добър час!“, заяви още сливенският градоначалник.

На сцената на зала „Сливен“ своя талант и умения демонстрираха възпитаниците по акробатика, борба, футбол и др. Публиката забавлява и илюзионистът Арсен.

Сред официалните гости беше и председателят на Общински съвет-Сливен Димитър Митев, който също връчи награди на изявени млади спортисти.

Пресслужба на община Сливен

 

 
 

Copyright © 2008-2023 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев