АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ДОНЕВ: СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ДА УЧАСТВА В ИЗБОРИТЕ, НЕКА ДА ТЪРСЯТ ОПОНЕНТИ ДРУГАДЕ

Гълъб Донев
31.08.2022 / 10:30

Предизборната кампания започна далеч преди официалния й старт. Има фактори, които възприемат служебното правителство като противник в тази кампания или искат да извлекат съмнителни политически ползи на наш гръб. Припомням, че служебното правителство няма да участва в изборите и е логично партиите и коалициите да потърсят опоненти другаде. Това каза в началото на заседанието на Министерския съвет служебният министър-председател Гълъб Донев.

"Призовавам ви да запазим спокойствие и самообладание, въпреки че не рядко имаме основание да отговорим на неверни или обидни твърдения. Нашата първостепенна задача е да решаваме проблемите на милионите български граждани, а не да влизаме в дискусия с тези, които са ги създали с действия и бездействия", заяви още служебният премиер.

Ще продължим да работим организирано и упорито като преодоляваме реалните, а не измислените трудности. По Конституция и по съвест наша отговорност е да осигурим подготовка и провеждане на честни и свободни избори. Това правим и ще правим безкомпромисно, категоричен е той.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев