АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

„ВЪЗРАЖДАНЕ“ СЪОБЩИХА, ЧЕ Е НАПРАВЕН ОПИТ ЗА „ТЪРГОВИЯ“ С ТЕХНИ ДЕПУТАТИ

Костадин Костадинов
05.07.2022 / 13:35

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов алармира на извънредна пресконференция за опит за "търговия" с техни депутати.

"Вчера получихме информация от трима от нашите народни представители, че с тях са се свързвали представители на управляващите, които са им предлагали най-различни форми на стимули, с които да бъдат мотивирани да подкрепят управление на Асен Василев и втори мандат на досегашната коалиция", посочи Костадинов и допълни: "Всички тези опити да бъдат склонени наши народни представители са били напразни".

По думите му настоящият парламент е "достигнал дъното".

"Очевидно е, че настоящият парламент се е превърнал в една сериозна организирана престъпна група, в която министър-председателят не се колебае, не се свени да говори публично, че ще търсят 121 депутати. Все едно депутатите са стока, която се продава в магазините", допълни той.

Според него досегашните управляващи са прекрачили всякакви граници. "Те са престъпници и национални предатели, които трябва да изгният в затворите, за което ние от "Възраждане" ще се погрижим", посочи още лидерът на партията.

"Въпреки неистовите опити и напъни на управляващите американски марионетки национални предатели да съставят кабинет, такъв няма да бъде съставен и ще има предизборна кампания", допълни Костадин Костадинов.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев