АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

OБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ВЕСЕЛИН ВЪЛЧЕВ БЕ ГОСТ НА 5-ИЯ НАЦИОНАЛЕН ДЕТСКО-ЮНОШЕСКИ ТЕАТРАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЦЕНА ПОД СИНИТЕ КАМЪНИ“

5-ия Национален детско-юношески театрален фестивал „Сцена под Сините камъни“
28.06.2022 / 17:42

Областният управител Веселин Вълчев бе гост на 5-ия Национален детско-юношески театрален фестивал „Сцена под Сините камъни“ в Сливен. На него се падна честта да връчи наградата на Областната администрация в категория „най-млад участник във фестивала”. Призът бе връчен на талантливата Катрин Николай Узунова. Младата актриса е само на 8 години, но „с изявен талант и голямо бъдеще на театралната сцена”, отбеляза Областния управител г-н Вълчев.

Той приветства организаторите на фестивала Народно читалище „Зора 1860”, за усилията и желанието да съхранят българската култура и изкуство, да откриват, стимулират и насърчават младото поколение да се включва в театралното изкуство. Гордост и чест е за нашия град, че Сливен се превръща за 5-ти път в средище на 15 театрални състави от градове от цялата страна. Сред тях бяха – Габрово, Казанлък, Пазарджик, София, Угърчин, Стара Загора, Айтос и домакините от Сливен.

Областна администрация Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев