АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ЦОНЧО ГАНЕВ: КОГАТО СЕ СВИКВАТ ПРОТЕСТИ ЗА ЗАЩИТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, ТОВА Е ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ

Цончо Ганев
20.06.2022 / 13:32

"Когато човек не се учи от историята, плаща висока цена. Крайно време е здравите сили да кажат, че Майдан в България не може да се случва и когато някой иска оставката на правителството, това е демократична процедура. Когато се свикват протести за защита на правителството, това е опит за преврат".

По думите му френското предложение за Северна Македония е неприемливо и е "поредно извиване на ръцете":

"Същата тази Франция беше гарант за Минското споразумение между Украйна и Русия. Виждате какво става в Украйна. Същата тази Франция и други евроатлантически днес държави беше гаранция за сигурността на Полша, след което Полша беше атакувана и разчленена от Германия и от Съветския съюз тогава... Не може да се търгува с националната ни памет. Това нещо не трябва да стига до разглеждане в комисията".

В предаването "12+3" Ганев допълни, че "сме стигнали до безумието тези, които са дошли на власт с обещание за борба с корупцията, да я борят с корупция":

"Управляващите превърнаха на бит пазар депутатите. Затова настоявахме да има максимално бърз вот на недоверие... Големият въпрос е как в 21 век е нормално т.нар. евроатлантически сили в България да приемат за нормално да се купуват депутати".

 

 
 

Copyright © 2008-2022 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев