АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

АВТОКИНО ТАЗИ ВЕЧЕР С ФИЛМА „В СЪРЦЕТО НА МАШИНАТА“, УТРЕ – „ЖЪЛТ ОЛЕАНДЪР“

 „В сърцето на машината“ ще бъде излъчен тази вечер
06.06.2022 / 18:34

Община Сливен кани жителите и гости на града на безплатно автокино две поредни вечери. Партньор в инициативата е „Силвърнойз Фрейм“. Филмите са - „В сърцето на машината“, който ще бъде излъчен тази вечер, а вторият - „Жълт олеандър“, утре, 7 юни. И в двете вечери филмите започват в 21 ч. на паркинга на магазин „Кауфланд“ на бул. „Георги Данчев“. За по-ефективното подреждане на колите и осигуряване на възможност повече хора да могат да гледат филмите, организаторите отправят молба автомобилите да започнат да пристигат на паркинга след 19.30 ч.

Действието във филма "В сърцето на машината" се развива през август 1978 г., завод “Кремиковци”. Жега, метал, прах и мирис на машинно масло. Започва поредният работен ден за бригада затворници с тежки присъди. За тях той ще е съдбовен. В механизма на една от машините откриват нещо, чието място не е там, а неочакван порив на милосърдие ги принуждава да се барикадират в цеха и да вземат заложници. Мъжете съзнателно рискуват живота си, защото понякога желанието да бъдеш човек е по-силно от инстинкта за самосъхранение, а мечтата за изкупление замъглява здравия разум.

Режисьор на „В сърцето на машината“ е Мартин Макариев, сценарият е на Борислав Захариев, оператор е Андрей Андреев, а музиката е на Виктор Стоянов. Зрителите ще имат възможност в ролите да гледат Александър Сано, Юлиан Вергов, Христо Петков, Христо Шопов, Игор Ангелов, Стоян Дойчев, Владимир Зомбори, Ивайло Христов, Башар Рахал. Продуцент е Александър Пенев. Продукция - Forward Pictures Entertainment Ltd.

Българският игрален филм „Жълт олеандър“ е комедиен трилър от 2022 г. на режисьора Лъчезар Аврамов. В главните роли се изявяват Китодар Тодоров, Стефани Ивайло и Мариан Вълев. Перфектният план на съмнителен български политик за висок пост в Брюксел, е свързан с красивата му млада съпруга, бивш италиански премиер и една тайна среща, която трябва да реши всичко. В сметката обаче не влизат появата на бивш любовник и бездиханно тяло, които ще объркат всичко.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев