АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ВАШИТЕ ГЛАСОВЕ: НИТО ПЕТКОВ, НИТО ХАРИС МОГАТ ДА ДОГОВАРЯТ КАКВИТО И ДА БИЛО ЦЕНИ НА ГАЗА

Петков и Харис
11.05.2022 / 11:20

"Нито Петков, нито Харис, могат да договарят каквито и да било цени на газа. В САЩ газът се продава от частни фирми, а в България се договаря и купува от държавната Булгаргаз. Целта на тази лъжа е да се намали силата на протестите и да се намали напрежението, обаче ще има обратния ефект": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

факт

Нито Петков, нито Харис, могат да договарят каквито и да било цени на газа. В САЩ газът се продава от частни фирми, а в България се договаря и купува от държавната Булгаргаз. Целта на тази лъжа е да се намали силата на протестите и да се намали напрежението, обаче ще има обратния ефект.

какво догавориха?

Реално договориха доставки, или договориха реални доставки? Доставките стават реални когато се доставят!

доставки на втечнен природен газ към България на цени, под тези на „Газпром“

Хи хи хи ! Къртачи ! Като е толкова евтин втечнения американски газ /по-евтин от тръбния на Газпром !/ , що Германия отказва да го купува ? Като лъжете, имайте някаква мярка в лъжите. Всеки икономист би се потресъл от наглостта на това изявление !

Зла хлебарка

Имам чувството че чета Работническо дело само не пише не е ли станал Киро на крака да вика вечна дружба и да цуне Блинкен в устата

Жизел Каракютукова

Няма среща! Има разговор онлайн, понеже държавният секретар на САЩ е под карантина!

ваксиниран веган

Добре щеше да е за снимката Кирчо да държи вестник с вчерашна дата за по-сигурно. Не че не му вярваме...

Зодия Прасе

На САЩ им е все едно кой ще плати - дали Русия или някой полезен идиот. Киро очевидно няма никакви задръжки да влезе в тази роля, само че за наша сметка.

Къв разговор

Свели са му задачите, нашия е отговорил с" Тъй вярно" и е отдал чест.

Moronic variant

Само да вметна нещо, което ще сведат до вниманието ни чак другата седмица - ЕК поема дружен дълг за помощи за братска Украйна. Уж 10 милиарда еври, но се говори за 100 милиарда с 25 милиарда гаранции. https://www.politico.eu/article/commission-weighs-joint-borrowing-for-ukraine/

Тази газокомпресорна станция

Е под руски контрол от началото на март ! Защо украинската страна СЕГА спира газопотока ? Какви “форсмажори” са се появили вчера ??

j.jelevban

Русия санкционира ЕС,Украйна санкционира ЕС.Трябва само САЩ да санкционират и комедия ля финита.Последно гледах преди три четери дена курс 1.05. Вече вероятно ще е паритет 1/1.За нас е добре.Дълговите са в евра.

европейска солидарност

Няма само ние да стоим без газ, я. Бай дън да праща танкерите, че евроидиотите го закъсаха. А докато цяла Европа се тресе от протести, сигурно никой няма да забележи какво ще се извлачи от Азовстал.

nan

Украйна и кажи речи целия ЕС е на ръчно от Американския посол във всяка страна. Няма как да правят каквото и да било, ако не им наредят от Лондон или Вашингтон.

шок и ужас

Борбата с газта на Русия ще бъде тежка, за това пък продължителна.

thenewone

"Какъв интерес имат САЩ в Украйна?" Тов. Бжежински, посочи Украйна като необходимо и достатъчно условие за целостта на Русия. Интересът винаги е Русия. По разни спортни турнири се печелят разни купи. Купата на всички войни и на всички народи, от векове, се казва Русия.

Наблюдател

При широкомащабна криза, най-напред удря по най-бедните държави. Вече има резултат. Сериозни сътресения в ШриЛанка и Непал. От ЕС, България, като най-бедна, първа ще го усети. След това ще се разпростре към по-богатите държави, а най-бедните ще изпаднат в мизерия.

bodar4uk

Глобализмът, май се оказва много грешна система, щом пак трябва да се прибегне към стратегическото планиране, за което разбирам, че няма капацитет дори на ниво ЕС. Но всичко това си функционираше перфектно, както на национално , така и на ниво СИВ, по времето на социализма, който с лека ръка отхвърлихме и поехме на някакви незнайни перестройки, та ето до тук се издокарахме.

Китай нагледно доказа

ползите и предимствата на плановата икономика

САЩ няма как да е едноличен диктатор

Япония, Китай, Южна Корея, Австралия, Нова Зеландия, Турция и т.н. са все държави, които не са подчинени и нямат намерение. Ами, Израел има по-голямо влияние над САЩ, отколкото обратното:) За арабските емирства да не говорим. За разлика, Самата Русия се намесва активно в изборите на САЩ с прочутата си професионална хибридна школа:)

Шефът на ВМС на НАТО: Алиансът не възнамерява да остане дълго извън Черно море

Ясна е работата. Съюзниците ни провокират нова Кримска война до последния румънец и българи, след като последния украинец загине, а може и паралелно, не ли?

Ataturk

Турците няма да нарушат Конвенцията от Монтрьо, за да ви уйдисат на акъла. Не заради Русия, а заради техните си интереси, които изискват Конвенцията да остане и да се спазва. Черно Море - за Черноморските страни ! Другите - аут !

Gen Gurko

Време е и Русия да се настани в карибско море.

Автор: Гласове

https://glasove.com/na-fokus/vashite-glasove-nito-petkov-nito-haris-mogat-da-dogovaryat-kakvito-i-da-bilo-tseni-na-gaza

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев