АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

СЛАВИ ТРИФОНОВ: ИДЕЯТА НА КИРИЛ ПЕТКОВ БЪЛГАРИТЕ ДА ДАРЯВАТ ПАРИ ЗА ОРЪЖИЕ Е ЧУДОВИЩНА ГЛУПОСТ

Слави Трифонов
26.04.2022 / 14:26

Идеята на Кирил Петков българите да даряват пари за оръжие за Украйна, е най-чудовищната глупост, която съм чувал.

Това написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов по повод обявената в понеделник благотворителна кампания на министър-председателя.

Трябва да се даряват пари за спасяване на човешки животи, а не за закупуване на оръжия. Това с оръжието е работа на държавата, а не на обикновените хора, категоричен е Трифонов.

Ето го и целия му пост:

Тъй като силата е в истината, ще ви кажа един факт. Моят екип е автор на идеята за благотворителната кампания “Българската Коледа”. И по-конкретно - Росен Петров, когато работеше за нас. И когато президент беше Георги Първанов в първия си мандат. Ние я правихме в началото, сега други хора я правят. Но “Българската Коледа” съществува и до днес и е помогнала на хиляди деца. Извинете - българският народ е помогнал на хиляди деца. И това е достойно, човеколюбиво и правилно.

А идеята на Кирил Петков, който е министър-председател, българите да даряват пари за оръжие за Украйна, е най-чудовищната глупост, която съм чувал. Трябва да се даряват пари за спасяване на човешки животи, а не за закупуване на оръжия. Това с оръжието е работа на държавата, а не на обикновените хора.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев