АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ТРЕТИЯТ НАЦИОНАЛЕН ФОРУМ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА СЕ ПРОВЕДЕ В СЛИВЕН

Третият национален форум по дентална медицина
28.03.2022 / 09:36

Над 350 бяха участниците в Третия национален форум по дентална медицина, който се проведе на 26 и 27 март в Сливен. Кметът Стефан Радев приветства денталните специалисти от цяла България и изрази задоволство, че нашият град отново е домакин на събитието. Той поздрави организаторите от Регионалната колегия на Българския зъболекарски съюз с председател д-р Иван Данчев за продължаване на инициативата след 2-годишното прекъсване заради епидемията от COVID -19.

"Виждаме една променена ситуация отпреди две години, пълна зала с над 350 участници и форум, който създава трайна традиция в нашия град", каза кметът.

Форумът се проведе за първи път през 2016 година като регионална проява, но през 2017 г. придоби статут на национален, като част от акредитационната програма на Съюза за продължаващо медицинско обучение на лекарите по дентална медицина. Той дава възможност за надграждане на опита, обмяна на добри практики и съвременни тенденции в развитието на денталната медицина.

Участниците бяха допускани след представяне на сертификат за ваксинация, сертификат за преболедуване или отрицателен резултат от бърз антигенен тест до 48 часа преди мероприятието.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев