АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ТРИМА ВИЦЕПРЕМИЕРИ И ОСЕМ МИНИСТРИ ТРЯБВАШЕ ДА УЧАСТВАТ В ПАРЛАМЕНТАРНИЯ КОНТРОЛ ДНЕС

Народно събрание
25.03.2022 / 09:30

Вицепремиерите Корнелия Нинова, Борислав Сандов, Гроздан Караджов ще отговарят на депутатски питания.

В контрола е предвидено да участват още министърът на външните работи Теодора Генчовска, социалният министър Георги Гьоков, министърът на образованието проф. Николай Денков, здравният министър Асена Сербезова, министърът на културата Атанас Атанасов.

Най-много са зададените въпроси към вътрешния министър Бойко Рашков. Към него са зададени 90 въпроса. В контрола бе предвидено да участват още министърът на правосъдието Надежда Йорданова и министърът на земеделието Иван Иванов. Поради болест в заседанието за парламентарен контрол обаче няма да участва министърът на земеделието Иван Иванов.

Поради командировка извън страната, в заседанието за парламентарен контрол няма да участват министърът на отбраната Драгомир Заков, министърът на енергетиката Александър Николов.

Поради неотложни ангажименти в заседанието за парламентарен контрол няма да участват министърът на вътрешните работи Бойко Рашков, министърът на транспорта и съобщенията Николай Събев.

Поради отсъствие по уважителни причини на народния представител Мюмюн Мюмюн се отлага отговорът на негово питане към министъра на труда и социалната политика Георги Гьоков.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев