АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ЗА ВТОРИ ПЪТ В ИСТОРИЯТА СИ ПОДКРЕПЯМЕ НАЦИСТИ

Елена Гунчева
11.03.2022 / 12:05

Тъжно е, когато държавата ти отново прави историческа грешка, на която цената ще я платят всички българи. По времето на Втората Световна Война, без всякакво замисляне, българските политици се обвързаха с Хитлер и нацизма. В България гордо маршируваха „Бранник“ и „Български национален легион“ – фашистки организации. На пропагандата, въодушевена от постулатите на Гьобелс, може само да се завиди.

Тогава българските политици с ентусиазъм са приели нападението над Полша, над Русия, концлагерите, аутодафетата на неудобни книги.

Днес отново има неудобни държави, неудобна култура, неудобни книги, писатели, певци и артисти. Днес отново ни забраняват да четем и да се информираме от неудобни за господарите източници.

Знаете ли как се нарича човек, който забранява книги – ФАШИСТ! Така се нарича! Така се наричат тези, които въоръжават деца и ги учат на нацистка идеология. Така се наричат тези, които горят живи хора. Така се наричат тези, за които има превъзходство на определен народ над другите. Така се наричат хора, за които човешкият живот няма значение. Така се наричат хора, армията на които се крие зад цивилните, вместо да ги пази. Обикновен фашизъм, нали?

България, или по-скоро инсталираното от американското посолство правителство, отново ни постави на страната на фашизма. Безкрайно съчувствам на украинския народ. Но Зеленски и фашисткото му правителство не са украинския народ. Също както Кирил Петков и кликата му не са българския народ. Ние подкрепяме сега тези, които гориха живи българи през 2014 година. Подкрепяме убийците на бременни жени и деца. Подкрепяме тези, които тероризират българите в Донбас от дълги години. Впрочем – ЗАЩО ТОГАВА НЕ ПОДКРЕПИХМЕ И НЕ ПОМОГНАХМЕ НА БЪЛГАРИТЕ В УКРАЙНА!? Защо тогава българските политици не се загрижиха и не предоставиха убежище и не изпратиха помощи?!!? Явно от Вашингтон не са им наредили!

В момента ФБ, който всички знаем на кого е, допуска коментари и постове, призоваващи за насилие над руснаци!!! Да напомня на Зуки, че преди 80 години едни други медии призоваваха за насилие и прочистване на един друг народ! Срамно е това, което се случва. Разумът бързо отстъпва на чудовищата!

Днес ние – българите, не можем да определяме съдбата си. Тя се определя от американското посолство, което е решило да ни въвлече във война заради своите интереси. Българското правителство обслужва америкаското посолство, а не българските интереси. И това си личи по всяко едно негово действие.

В България днес влизат бежанци с лъскави нови коли и претенции. Никой не проверява дали бягат от войната или от правосъдието. Защото част от тзи хора е възможно да са близки и роднини на нацистите от Азов и Айдар. Българските служби удобно мълчат. Е, за да не си загубят хляба, па дори и да загубят България!

Аз съм за това да помагаме на бежанци от войната. Които наистина са в нужда. Не такива като женката на Зеленски, която от скъпарски магазин в Ница, от имение за три милиона евро ни призовава за съпричастност.

И пак повтарям – България НЯМА РАБОТА В ТАЗ ВОЙНА! В която американците ни въвличат чрез протежето си Кирил Петков. Фашизмът никога няма да има бъдеще тук. А да напомня на тези, които сега са новите фашисти, как свърши Третата Световна Война. И какви бяха присъдите на политиците, въвели държавите си в това безумие!

В България продажните политици, служещи на Хитлер, бяха разстреляни след Народен съд. Само напомням!

България трябва сама да избира съдбата си. А не тя да се определя от държава на годините на раклата на баба ми!

Елена Гунчева

https://svobodnoslovo.eu/%d0%b7%d0%b0-%d0%b2%d1%82%d0%be%d1%80%d0%b8-%d0%bf%d1%8a%d1%82-%d0%b2-%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%8f%d1%82%d0%b0-%d1%81%d0%b8-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%ba%d1%80%d0%b5%d0%bf%d1%8f%d0%bc%d0%b5/

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев