АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ВИЕ СИ ОТИДОХТЕ!

Хаджигенов и Бабикян
08.03.2022 / 11:46

От провалилата се „Ние идваме“ /по-рано „Изправи се, мутри вън/вътре!“ и прочие/, предлагат улица да се нарече „Героите на Украйна“. Явно напъните да се покажат и някой да ги отбележи, че съществуват, са много големи. За съжаление и жалки.

Герой на Украйна е например Степан Бандера – агент на Хитлер и откровен нацист, боготворен от съвременните украински нацисти от „Азов“. На нацист ли ще кръщавате българска улица? Помните ли избитите деца на Донбас – от същите, които сега се водят герои на Украйна? Помните ли изгорения жив българин инж. Милев през 2014 година? Помните ли опожарения Български културен дом в Украйна – пак от Вашите герои?

Страшно е, когато в стремежа за политически дивиденти моралът липсва. Информацията за безчинствата на отряда „Азов“ и неонацистките му символи и идеи е официална и я казаха официалните медии в България още преди осем години. Тогава къде бяхте, Хаджигенов, Капон и Бабикян?!? Нямам спомен да защитихте децата и българите в Донбас. Мара Капон се е увила в украинското знаме, когато се омъжи, незабавно си сложи медальон със звездата на Давид, но някак си нямам спомен да е носила българското знаме. Днес се опитвате да се докажете пред американците, колко сте удобни и как слушате! Срамно е!

Предлагам да се спрем с лакейничеството пред Козяк! Да бъдем преди всичко българи! Преди да защитаваме чужди интереси, да защитим своите – на българския народ! И преди да кръщаваме улици на нацисти, да си спомним за избитите от тях жертви, включително бременни жени и деца! Спрете се!

Елена Гунчева

https://svobodnoslovo.eu/%d0%b2%d0%b8%d0%b5-%d1%81%d0%b8-%d0%be%d1%82%d0%b8%d0%b4%d0%be%d1%85%d1%82%d0%b5/

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев