АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

НОВ СКАНДАЛ! МИНИСТЪР НИКОЛАЙ СЪБЕВ ИСКА ОСТАВКАТА НА ШЕФА НА НСО

На тържествата на Шипка премиерът бе освиркан и замерян със снежни
04.03.2022 / 19:55

Нов скандал. Министърът на транспорта Николай Събев поиска оставката на шефа на НСО бригаден генерал Емил Тонев заради вчерашните атаки със снежни топки срещу премиера Кирил Петков на връх Шипка, пише "Стандарт". Министърът на транспорта направи изявлението си във Фейсбук в отговор на възмутени граждани как е било допуснато нападение над министър-председателя.

"Поисках оставката на директора на НСО", съобщи самият Николай Събев в коментар във Фейсбук в отговор на възмутени граждани как е било допуснато нападение над министър-председателя.

Събев съобщава новината в отговор на въпроса на симпатизант, който пита: "А защо НСО не реагира? Защо не беше повален и арестуван този човек? Ако беше камък?".

"Това можеше и да е ръчна граната. Нима не беше възможен терористичен акт точно в този момент... Срамота за калпавата охрана - хрантутници!", пише друг потребител.

Хората също така информират Събев, че човекът, замерил премиера със снежни топки, е негов съгражданин от Русе.

Припомняме, че навръх националния ни празник по време на тържествата на Шипка премиерът бе освиркан и замерян със снежни топки от проруски настроени българи. Появи се информация, че уцелилият Петков е фен на партия „Възраждане“. За това съобщи самият той в социалната мрежа, но след това изтри публикацията.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев