АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

НА КАКВО ОСНОВАНИЕ ГАНЧОВСКА И КИРИЛ ПЕТКОВ ПОДКРЕПЯТ УКРАЙНА И ВЪВЛИЧАТ БЪЛГАРИЯ В ТОЗИ КОНФЛИКТ

Елена Гунчева
21.02.2022 / 14:59

Интересно ми е на какво основание Министър Ганчовска и Кирил Петков подкрепят Украйна и въвличат България в този конфликт. Народът не подкрепя подобна позиция, дори голяма част от политиците също не я подкрепят. А с мизерната подкрепа, която имат от всички гласоподаватели, подобна наглост е необяснима.

Гафовете във външната политика добиха нечувани размери и измерения. Породени от незнание, самовлюбеност и арогантност. Заедно с твърдата убеденост, че толкова сложни проблеми имат просто решение и Просто Киро може ей ся да го намери.

Ганчовска доста ми прилича на британската си колега. Някак си секретарската същност и разсъждение си личат. Което е доста жалко, защото ставаме за смях. А скоро ще ни въвлече и във война, от зор да се докаже на Козяк.

Изумително е, защото в България има и страхотни дипломати, политолози, експерти. Макар и не сред политиците. Поне ги питайте! Приличате на деца в атомна електроцентрала, които се радват на светещите копчета и си играят на господари на света. Само, че помнете – Вашите грешки ще ги плащаме ние!

Елена Гунчева

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев