АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ С ПОСЛЕДНО ЗАСЕДАНИЕ ЗА ГОДИНАТА

Министерски съвет
30.12.2021 / 09:01

Министерският съвет ще проведе последното за годината правителствено заседание. Част от дневния ред на премиера и министрите включва обсъждане на промени в Закона за предучилищното и училищното образование, както и приемането на годишен доклад за състоянието и развитието на научните изследвания в научните организации и висшите училища. Началото на заседанието е от 14:00 ч., съобщиха от правителствената информационна служба.

В рамките на заседанието правителството се очаква да гласува и промени в тарифата за държавните такси, събирани от Агенцията по вписванията, приета с постановление от 2005 г.

В дневния ред присъства и проект на постановление за одобряване на допълнителни разходи по бюджета на Министерството на правосъдието за 2021 г.

Очаква се още кабинетът да одобри проект на решение за управление на Природен парк "Българка", както и да обсъди резултатите от участието на България в провелите се заседания на Съвета на ЕС по правосъдие и вътрешни работи, както и на Съвет "Общи въпроси". Началото на заседанието е от 14.00 часа.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев